Takip Et

/>

SON DAKİKA

Ölmeden önce çektiği video dostlarını ağlatıyor

10 Nisan 2024, Çarşamba 11:43
Son güncelleme: 10 Nisan 2024, Çarşamba 15:57

     


Aydın'da kendisini "Kanser Savaşçısı" olarak adlandıran Alaaddin Demir, 27 Şubat günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Akciğer kanseriyle mücadele eden Alaaddin Demir, geçen yıl Temmuz ayında tvDEN'de Emin Aydın'la Baş Başa programına katılarak kanser hastalarına ve kanser adaylarına önemli tavsiyelerde bulunmuştu. Kişisel motivasyonun hastalıklarda çok önemli olduğuna dikkat çeken Demir, “Bir gün ölürsem kanserle ölmeyeceğim. Kanser hastaları korkmasın. Bizi kanser hastalığı öldürmez, kendi duygularımız ve düşüncelerimiz öldürür” demişti. Bu sözlerinden bir yıl sonra vefat eden Alaaddin Demir'in ölümü sevenlerini yasa boğmuştu.

Aladdin Demir'in ölmeden bir kaç gün önce paylaştığı video yeniden gündeme geldi. Alaaddin Demir, fenalaşıp yoğun bakıma alınmadan önce sosyal medyasından 'Yolun sonu' şarkısını söyleyerek sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ölmeden hemen önce çektiği bu videonun ardından sevenlerinin acısı tazelendi. Videonun sonunda "Hepinizi çok seviyorum, bu videoyu silmeyin" sözleri izleyenlerin yüreklerini yaktı. (SELİME AYDEMİR)

ÇOK OKUNANLAR


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler