Takip Et

/>

SON DAKİKA

Erkekler dikkat! Bu haber sizin için!

10 Ocak 2024, Çarşamba 11:50

     


Aydın, Nazilli ve Kuşadası’nda üç şubesi bulunan Dorest Güzellik ve Diyet merkezinin dördüncü şubesi Aydın’ın Efeler ilçesinde sadece erkeklere hizmet veren Dorest Men olarak açıldı.

Uzun yıllar Aydın’da sağlık ve güzellik üzerine hizmet veren Dorest Güzellik ve Diyet Merkezi, kendine değer veren tüm erkekler için Dorest Men’i açtı. Diyet ve beslenme, bölgesel incelme, cilt bakımı ve lazer epilasyon gibi uygulamalarıyla uzman erkek estetisyenler ile birlikte danışanlarına hizmet veren Dorest Men cilt bakım işlemleri olarak; ameliyatsız yüz germe, organik bakımlar, antiaging gibi uygulamalar yapmakta.

“KENDİNE DEĞER VEREN TÜM ERKEKLERİ BEKLİYORUZ”

Kendine değer veren tüm erkeklere hizmet vermek istediklerini belirten, Dorest Men Güzellik Merkezi işletme sahibi Hakan Yener, “Uzun yıllar Dorest ailesi olarak Nazilli Aydın ve Kuşadası’nda hizmet vermekteyiz. Efeler’de Dorest Men olarak faaliyete başladık. Erkeklere yönelik olarak epilasyon, cilt bakımı, bölgesel zayıflama, cihazlarla ve diyetisyen eşliğinde incelme işlemlerimiz mevcut. Erkek estetisyenlerle çalışmaktayız, cihazlarımız son model cihazlar olup yaz kış kullanılabilecek şekildedir. Özellikle erkeklere yönelik cihazlarımız mevcut. Cihazlarımızın yanı sıra cilt bakımında da peeling yaparak önce cilt analizi yapıyoruz ve uygulayacağımız metodu belirliyoruz. Bölgesel zayıflama dediğimiz sistemde ise önce vücut analizi gerçekleştiriyoruz, sonrasında ise hem cihazlarla hem de diyetisyen eşliğinde danışanımızı bakıma alıyoruz. Biz bu uygulamaları yaparken daha hep gelinlere ve kadınlara yönelik çalışmalar gerçekleştiriyorduk. “Damatlara, erkeklerimize neden böyle bir hizmet vermiyoruz?” bu düşünce ile yola çıkarak öncelikle damat adaylarımızı hazırlayacak bir çalışmaya girdik. Sadece damatlara özel değil kendine değer veren tüm erkeklere bu şekilde hizmet vermek istedik. Şu an bir de tam seçim arifesindeyiz bu dönemde halk ile buluşacak aday adaylarına veya adaylarını bekliyoruz işletmemize . Hep beraber bakımlı çalışma yapmak, fit olmak için kendimize bakmak için Dorest Men’i açtık” ifadelerini kullandı.

AYDIN’DA BİR İLK

Erkeklere özel güzellik merkezi olma özelliği ile Aydın’da hatta Türkiye’de ilk olduklarını belirten Yener, “Bizim en büyük farklılığımız bütün hizmetleri doktor kontrolünde veriyor olmamız. Doktorlarımız yapılan tahlilleri inceleyip gerekli uygulamaları danışanlarımızı yönlendiriyor. Bir paket halinde hizmet veriyoruz. Biz uzun yıllar Aydın’da kaliteli hizmet ile ön plana çıktık. Bugüne kadar hizmet verdiğimiz hem kadın hem erkek müşterilerimiz çok mutluydu. Almış olduğumuz referanslarımızın hepsi çok güzel, Ege Bölgesi’nde çok sevilen tutan bir markayız. Erkeklere özel bir bölüm açtığımız için de çok talep görüyoruz ve bu konuda iddialıyız. Aydın’da hatta Türkiye’de sadece erkeklere özel hizmet veren tek firma olabiliriz. Aydın’da bir ilk kez sadece erkeklere hizmet veriyor olmamız bizi diğerlerinden ayırıyor. Bir de erkek estetisyenler eşliğinde işlemleri gerçekleştirmemiz danışanlarımız açısından çok önemli. Aydın’daki erkek bakımındaki eksikliğin farkına vardık ve o farkındalık ile Dorest Men’i açtık. Sırf erkeklere yönelik bir güzellik merkezi olsun istedik. Kendimizi farklı hissetmemiz lazım diye düşündük, Erkeklerimi ayda bir defa gelsinler, Dorest Men’de vakit geçirsinler, kendilerine zaman ayırsınlar. Erkeklerimiz kendine değer versin diyerek böyle bir yer açtık” dedi. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler