Takip Et

/>

SON DAKİKA

Mimar Saç Tasarım yeni hizmeti için gün sayıyor

9 Şubat 2024, Cuma 14:21

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Mimar Saç Tasarım iş yerine ilave bir yer açarak Aydınlılara hizmet için gün sayıyor.

Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde 13 yıldır erkek kuaförlüğü işi yapan Mimar Saç tasarım işletme sahibi Gökhan Hilal Aydınlılara yeni bir hizmet sunmak için gün saydıklarını ifade etti.

Normal bir erkek kuaföründe bulunan saç-sakal kesimi hariç, cilt bakımı, keratin botox gibi işlemler uyguladıklarını ifade eden Hilal yeni konsepti hakkında bilgiler verdi. Hilal, “13 yıldır Mimar Sinan Mahallesinde hizmet vermekteyiz. Klasik erkek kuaförleri gibi saç-sakal kesiminin yanı sıra, cilt bakımı, keratin botox, renklendirme işlemlerimiz mevcut. Hatta yoğun istek üzerine şimdi başlayacak olacağımız el ayak sağlığı manikür pedikür işlemlerimiz Yan dal olarak da işlemlere devam edeceğiz. İşlemlerimizi salonumuzun devamı olan şuanda aktif kullanmadığımız ama hizmet için şimdi tadilat aşamasına aldığımız bölümümüzde hizmet vermeyi düşünüyoruz. Salonumuzda tahminim 1-2 aya Aydınlılara hizmet vermeye başlayacağız “dedi. (SELİME AYDEMİR) 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler