Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çerçioğlu’nu yayına davet etti

8 Şubat 2024, Perşembe 20:54

     


Gazeteci Emin Aydın, Selime Aydemir’in sunduğu tvDEN Anahaber Bülteni’nde çok önemli açıklamalar yaptı. Emin Aydın, halen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olan Özlem Çerçioğlu’nu tvDEN’de yayınlanan “Baş Başa” programına davet ederek, “Gelsin buradan, seçmenine, Aydınlılara Baş Başa’da hitap etsin. Bizim sorularımıza yanıt versin. Halkın beklentileri ile ilgili sorulara yanıt versin” dedi.

“ÇERÇİOĞLU GELSİN SORULARA CEVAP VERSİN”

Emin Aydın “Ben Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ile tvDEN’de program yapıyorum. Dün konuğum Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut idi. Bugün de Anavatan Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı konuğum oldu. Önümüzdeki günlerde de diğer adayları da almak istiyorum. Sayın Özlem Çerçioğlu’nu da programa davet ediyorum buradan. Gelsin buradan, seçmenine, Aydınlılara Baş Başa’da hitap etsin. Bizim sorularımıza yanıt versin. Halkın beklentileri ile ilgili sorulara yanıt versin. Bütün adayları alıp Baş Başa programında konuşmak istiyorum. Adaylar kimdir, ne yapmak istiyorlar, projeleri nelerdir? Henüz 2 tane adayı dinledim, program yaptım. O iki adayla yaptığım programda şunu gördüm, Özlem Çerçioğlu’nun dışındaki hangi aday (Nail Kaplı, Hüseyin Turgut, Savaş Yenel, Mustafa Savaş, Özer Kayalı) belediye başkanı olursa olsun, hiçbiri Aydın’ı Özlem Çerçioğlu’ndan daha kötü yönetemez. Konuştuklarımın bende bıraktığı intiba bu yönde. 2 aday geldi ve onların anlattıklarına baktığımda, şehirle ilgili projelerine, tespitlerine baktığımda, hiçbir aday, Aydın’ı Özlem Çerçioğlu’ndan daha kötü yönetemez. Aksine daha iyi yönetir. Aydın halkına iyinin iyisini seçmek düşecek. Çünkü tüm adaylar Özlem Çerçioğlu’ndan bu şehri daha iyi yönetmeye namzet. Çerçioğlu’nun 15 yıllık bir performansı var. Yani hiçbir şey yapmadığı, şehre bir kimlik kazandırmadığı gibi şehrin var olan değerlerini yok ettiği, Aydın Büyükşehir Belediyesi denince insanların aklına yolsuzluk, ihaleye fesat, görevi kötüye kullanma, mobbing vs. gibi davaların geldiği, skandalların geldiği 10 yıllık bir dönem var. 5 yıllık Aydın Belediyesi döneminden kalan davalar var. Ekibi ile ilgili bir sürü skandallar var. Bu şehirde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan biri, Aydın Büyükşehir Belediyesi logosu olan bir araçta kokain yakalattı. Aydın’ın Belediye Başkanı olan bir kişinin ne yapması gerekirdi? O personeli cezalandırması gerekirdi. Özlem Çerçioğlu ne yaptı? O personelin eşini de 1 hafta içinde işe alarak adeta ödüllendirdi. Kafalarda şu soru işareti oluşmadı mı? O kokain kime gidiyordu?”

CHP’DEN İSTİFA ETTİ İYİ PARTİ’YE GEÇİYOR

Emin Aydın, CHP’den istifa eden Kuşadası eski belediye başkanı Özer Kayalı’nın pazar günü İYİ Parti’ye katılacağını ve rozetini İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş’ın takacağını söyledi.

Emin Aydın “Yine aldığım bir duyuma göre bir hafta içerisinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aydın’a gelecek. Başta Özer Kayalı olmak üzere diğer adaylarını Aydınlılara tanıtacak diye bilgi var. Bunlar kulisten gelen bilgiler. Resmi açıklama henüz yok. İYİ Parti cephesi Aydın’da çok çok iyi gidiyor. İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş ve İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk çok ciddi bir takım çalışması yürütüyorlar. Yerel seçimler öncesi Aydınlıların huzuruna çok iyi adaylarla çıkıyorlar. Özellikle büyük ilçelerde İYİ Parti seçim yarışında favori parti olacak diye düşünüyorum. Büyükşehirde de çok iddialı konuma gelecek İYİ Parti. İYİ Parti’nin adayının Özer Kayalı olduğunu var sayıyorum. AK Parti’nin adayı Mustafa Savaş, Demokrat Parti’den Hüseyin Turgut, Anavatan Partisi’nden de Nail Kaplı aday. Memleket Partsi’nin adayının Savaş Yener olduğunu duydum. Saadet Partisi’nin adayı Fatih Karahan, Yeniden Refah Partisi de muhtemelen Aydın’da aday çıkartacak. DEM Parti’nin de Aydın’da aday çıkartması bekleniyor” diye konuştu. (MEHMET YAYLIOĞLU) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler