Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’da eğlencenin tek adresi: Ahh-Sen Yeni Nesil Meyhane

7 Şubat 2024, Çarşamba 15:16
Son güncelleme: 7 Şubat 2024, Çarşamba 16:12

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde yaklaşık iki yıl önce hizmete açılan Ah-Sen Yeni Nesil Meyhane, eğlencenin tek adresi. Aydın’da ilk ve tek olarak hizmete başlayan Ah-Sen Yeni Nesil Meyhane, nezih ortamıyla eğlenmek isteyenleri en iyi şekilde ağırlıyor.

“AİLE ORTAMI VE NEZİH BİR ORTAM”

İki yıldır eğlence sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten işletme sahibi Kadir Gülser, “Öncelikle bizler bu sektörden değiliz ama bu sektöre yönelmemizin sebebi, eğlenceyi sevdiğimiz için böyle bir yola çıktık. Aydın’a da geldiğimizde bu eksikliği gördük. Burada restoran, meyhane çok ama yeni nesil meyhane olmadığı için biz açıkçası bundan mütevellit yola çıktık. İyi bir yer, iyi bir konum, aile ortamı ile nezih bir yer açtığımızı düşünüyoruz ve herkese de hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“KADIN ERKEK EŞİTLİĞİNİ SAĞLIYORUZ”

Diğer hizmetlerden de kısaca söz eden Gülser, “Hizmetimizin en başta sebeplerinden biri kadın erkek eşitliğini sunuyoruz biz. Aile ortamı, çocuklarıyla, eşleriyle, nişanlılarıyla gelebilecek, eğlenebilecek nezih bir ortam yapmaya çalıştık. Eğlencenin dozunu en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

“AYDIN’A HAS 16 ÇEŞİT MEZEMİZ VAR”

Menüden de bahseden Gülser, "Menümüzde 16 çeşit mezemiz var. Tabi bu Aydın’a has bir husus. Biz İzmir’den geldik ama Aydın’ın damak tadına uyabilmek için Aydındaki müşterilerimizin ve misafirlerimizin hangisinin damak tadına uyduğunu bildiğimiz için çok kalabalık bir meze çeşidimiz var. Et bölümü olsun, meze bölümü olsun, alkol bölüm olsun buraya nazır ne gerekiyorsa yaptığımıza inanıyoruz. Şimdi şöyle ki, işletmemiz kapasite olarak şu anda 300 kişiye hizmet vermekte. Burada özel günlerinde, sevgililer gününde olsun, doğum günleri ve düğün sonrası after yapabilmeleri için büyük, geniş bir mekan sunduk, buna ihtiyaç vardı diye düşünüyorum. Biz de bu ihtiyaca karşılık verdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

“ÇARŞAMBA, CUMA, CUMARTESİ EĞLENMEYE BEKLİYORUZ”

Sadece akşamları değil gündüzleri de misafir ağırladıklarını söyleyen Güler, "Son 1 buçuk aydır müşterilerimizden gelen talebe göre gündüz rakısına da başlamış buluyoruz. Öğlen 12’de hizmet veriyoruz, gece 01:00'a kadar devam ediyoruz. Eğlence günlerimiz Çarşamba, Cuma günü ve Cumartesi günleri. Diğer günler DJ performansı var sadece. Sadece alkolle kısıtlamıyoruz. Öğlen açtığımız zaman meyhanenin restorantımızda her türlü menümüzü kullanabilirler. Eğlenmek isteyenleri Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)

 

OKUMAK İSTEDİĞİNİZ HABERE TIKLAYIN


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler