Takip Et

/>

SON DAKİKA

Adaylar sınavda ter dökecek

5 Şubat 2024, Pazartesi 15:57
Son güncelleme: 6 Şubat 2024, Salı 10:13

     


Aydın’da faaliyet gösteren Dörtgen Eğitim Kurumları, öğrenci adayları için bursluluk sınavı yapacak. Sınav 17 ve 18 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınava 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Kurumun kolejinde ve özel eğitim kurumunda yer almak isteyen öğrencilerin ter dökeceği sınavın son başvuru tarihi 16 Şubat olarak duyuruldu. Sınav sonucuna göre çeşitli bur imkanı kazanacak öğrenciler aynı zamanda kendini de değerlendirebilecek. Kurum, aynı tarihlerde yabancı dil bölümü için ödüllü İngilizce sınavı da yapacak.

Efeler’de 9 yıldır Özel Öğretim Kursu ve 4 yıldır Anadolu Lisesi olarak hizmet veren 4 Gen Eğitim Kurumları, bünyesinde gerçekleştireceği sınav ile hem öğrencilerin kendisini denemesine hem de okul ve kurs bünyesine burs kazanmasına olanak sağlayacak. 9,10 ve 11. Sınıflar için, 17-18 Şubat tarihinde 4 Gen Anadolu Lisesi’nde gerçekleşecek sınava başvurular www.dortgenegitimkurumlari.com internet adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

ÜCRETSİZ BURSLUKLUK SINAVI İMKANI

Giriş ücreti bulunmayan sınava bütün aydını öğrencilerin katılması için davette bulanan 4 Gen Özel Öğretim Kurs Müdürü Murat Akyol, “4 Gen ailesine yeni öğrencilerimizin katılması amacıyla bir bursluluk sınavı gerçekleştireceğiz. 4 Gen Anadolu Lisesi binasında, 17 ve 18 Şubat tarihlerinde cumartesi ve Pazar günü 9,10 ve 11. Sınıf öğrencileri için ücretsiz bursluluk sınavı düzenleyeceğiz kurum olarak. Aydın’daki bütün öğrencilerin katılımına açık bir sınav olacak. Yaptığımız sınav ile öğrencilerimiz kendilerini deneme imkanına sahip olacaklar, ayrıca başarıları ölçüsünde 4 Gen Anadolu Lisesi ve Gen Özel Öğretim Kursu’ndan başarılarına göre yüzde 100’e varan burs almaya hak kazanacaklar. Sınava girmek isteyen bütün öğrencilerimiz online olarak 16 Şubat tarihine kadar www.dortgenegitimkurumlari.com adresi üzerinden başvurularını yapabilirler. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Bu sınavın ardından kayıt süremizi başlatmış olacağız. Sınavda başarı elde eden öğrencilerimiz hem 4 Gen Anadolu Lisesi’nde hem de 4 Gen Özel Öğretim Kursu’nda geçerli olan indirim imkanından faydalanabilecektir. Sınava girecek öğrencilerimiz bulundukları yılın 1. Dönem konularında sorumlu tutulacaktır” ifadelerini kullandı.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ 4 GEN AİLESİNE KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

Güçlü kadrosu ve nitelikli yayınlar ile hizmet verdiklerini aktaran Akyol, “4 Gen ailesini tercih eden öğrencilerimizin eğitim, öğretim noktasında bir çok avantajı olacaktır. Çocuklarımızı girecekleri sınavlara ve geleceğe hazırlamak için, alanında uzman, yetkin öğretim kadrosuna sahip öğretmenlerle birlikte çalışıyoruz. Hem nitelik hem de nicelik yönünden zengin yayınlarla öğrencilerimizi destekliyoruz. Ayrıca her bir öğrencimizi özel olarak desteklediğimiz bir bireysel takip sistemine sahibiz. 4 Gen Özel Öğretim Kursu’nda ve 4 Gen Anadolu Lisesi’nde öğrencilerimiz ile özel bir biçimde ilgileniyoruz ve güçlü bir etüt programı ile her iki kurumda öğrencilerimizin yanında yer almayı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar ile öğrencilerimizle birlikte çok üst düzey başarılara imza atacağız. Tüm öğrencilerimizi 4 Gen ailesine katılmaya davet ediyorum” dedi. (ERDAL AYDIN) 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler