Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’da bir ilk!

4 Ocak 2024, Perşembe 14:28
Son güncelleme: 4 Ocak 2024, Perşembe 15:00

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Kuantum eğitim Kurumu bir ilke imza attı.

2024-2025 Eğitim öğretim yılı için kayıtlarını almaya başlayan Kuantum Eğitim Kurumu CGI tekniği kullanarak hazırladığı reklam ile Aydın’da bir ilke imza attı.

“120 SAAT ÖZEL DERS SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Hem kurs hem özel ders olarak hizmet veren kurum Aydın halkından büyük talep görüyor. 2023-2024 eğitim yılı içerinde 120 saat özel ders veren kurum önümüzdeki yıl hedefini daha ileri taşımayı amaçlıyor. Eğitim yılı içerisinde gerçekleştiği bir çok faaliyetten biri olan ünlü eğitimci-yazar Cihat Şener’i ağırlayan kurum ilerleyen gümlerde de öğrencilerine kariyer günleri kapsamında tıp ve eczacılığı konu alacak olan kurum bir doktor ve eczacıyı ağırlıyor olacak. Kuantum Eğitim kurumunun sadece sınıf dersi ile öğrenciyi sınava hazırlamadığını ifade eden, Kuantum Eğitim Kurumu’nun kurucu ortaklarından Emre Üçbudak, “Sınıf dersi, özel ders, koçluk görüşmeleri, kariyer günleri gibi faaliyetlerle, gece 22.00’ye kadar açık olan kütüphanemiz ile birlikte öğrencilerimizi topyekün sınava hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“12. SINIFLAR ON İKİ AYLIK BİR HİZMET ALMIŞ OLACAK”

12. sınıf öğrencileri için TYT çalışmalarına Haziranda başlayacaklarını ifade eden Üçbudak, “ Geçtiğimiz yıl 12. Sınıfların TYT programını 5 haziranda başlattık ve TYT’yi yaptık. Bu bir hızlandırma ve yaz kampı değildi. Kurum olarak ilk ders zilini 5 haziranda çaldık. Bu şekilde eğitim vermemiz velilerimiz tarafından çok rağbet gördü, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı içinde 12. Sınıflar için ders zili aynı şekilde 5 haziranda çalacak. Öğrencinin “TYT’yi ne zaman bitiririm?” sorusunun cevabı bu sene yine Kuantum’da var. 3 haziran’da TYT ile dersler başlıyor. Yani 12. Sınıflar on iki aylık bir hizmet almış olacak” dedi.

“ÇOK İYİ TEPKİLER ALDIK”

Aydın’da bir ilke imza attıklarını belirten Üçbudak, sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Ocak ayı itibari ile yeni kayıt dönemine başladık. Bu dönemde Aydın’da ilk defa kullanılan CGI tekniğini kullanarak bir reklam hazırladık. Dünya’da son zamanlarda kullanılmaya başlayan bir grafik animasyon türü. Reklamımızda Aydın Atatürk Kent Meydanı’na sanki zeplinler gelmiş gibi bir görüntüyü gerçek bir videonun içerisine entegre ettik. Reklam ile ilgili de çok sayıda reklam aldık. Gerçekten Bir zeplin balon olduğunu düşünen velilerimiz, öğrencilerimiz, yakınlarımız oldu. Çok iyi tepkiler aldık. Kuantum eğitimde yenilikleri takip ederken, reklam ve tanıtım faaliyetlerinde de yenilikçi olarak işlerini devam ettiriyor. Kurum olarak bu tür şeyleri yapmaya devam edeceğiz.” (ERDAL AYDIN) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler