Takip Et

SON DAKİKA

Umurköy muhtarının 29 yıl hapsi istendi

30 Kasım 2016, Çarşamba 06:00

     


Çine’nin Umurköy Mahallesi’nde, yanında çalışan 14 yaşındaki K.A.’yı kaçırıp cinsel ilişkiye giren muhtar Şerafettin Kaygusuz hakkında 29 yıla kadar hapis cezası istendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

14 yaşındaki K.A.’yı kaçırıp cinsel ilişkiye giren Çine’nin Umurköy Mahallesi Muhtarı Şerafettin Kaygusuz ve onları evinde saklayan Cihan Can’ın çocuğun cinsel istismarı iddiasıyla Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davanın 2’nci duruşması yapıldı. Duruşmaya K.A. katılmazken, Şerafettin Kaygusuz ise Çine Kapalı Cezaevi’nden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandı.

Şerafettin Kaygusuz savunmasında, “K.A.’nın ailesi, benim köydeki hayvan çiftliğimde çalışıyorlardı. Olaylardan 2 ay kadar önce oğlum intihar etmişti. Bu dönemde K.A. bana yakın ilgi gösterdi ve aramızda duygusal ilişki başladı. Daha sonra kaçma konusunda anlaşarak K.A.’nın rızası ve isteği ile Bodrum’a kaçtık” dedi.

“KAÇACAĞIMIZI K.A.’NIN ANNESİ DE BİLİYORDU”

Bodrum’da Cihan Can’a ait evde 6 bin lira karşılığında kaldıklarını söyleyen Kaygusuz, kaçma konusundan K.A.’nın ailesinin de haberdar olduğunu savunarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben gitmeden önce Cihan’a kız kaçırdığımı söylemiştim. Cihan’ın evinde iki gün kaldık. Daha sonra Cihan bizi tekne turuna çıkardı. Tekne turundan sonra otele yerleştik ancak otelci kız kaçırdığımı öğrenince daha fazla kalmamıza izin vermedi. Daha önceden tanıdığım bir kişiden yardım istemek üzere Yılanlı mevkisine giderken polis tarafından yakalandık. O ana kadar K.A. ile iki kez cinsel ilişkiye girdik. Ben duygularımın kurbanı oldum. Mağdureyi çok sevdiğim için kendisiyle böyle bir eylemi gerçekleştirdim. Benim hakkımda şikayetçi olsa da, kaçmaya birlikte karar verdiğimiz telefon kayıtlarında görülecektir. Hatta mağdurenin annesi dahi bizim birlikte kaçtığımızı biliyordu. Biz K.A. ile birlikte, yanımızda annesi de varken Aydın’da bir AVM’ye gittik. El ele gezdik, bunu annesi de görüyordu.”

Diğer sanık Cihan Can ise Şerafettin Kaygusuz’un kız kaçırdığını bilmediğini, K.A.’yı kızı sandığını, kaçtıklarını öğrenince de evden kovduğunu söyledi.

SAVCI 29 YIL HAPİS CEZASI İSTEDİ

Esas hakkında mütalaası sorulan duruşma savcısı, olay tarihinde 15 yaşını doldurmamış olan K.A.’yı kaçırıp cinsel ilişkiye giren Şerafettin Kaygusuz’un çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 29 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

Şerafettin Kaygusuz’un tutukluluk halinin devamına karar veren Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, duruşmayı 29 Aralık’a erteledi. (NACİ ERİŞ)

Muhtar 14 yaşındaki kızı kaçırdı

 

O muhtar ve kaçırdığı küçük kız bakın nerede yakalandı​

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler