Takip Et

SON DAKİKA

Eski kocası çocuğunu kaçırdı

30 Kasım 2016, Çarşamba 14:34

     


Bir süre önce boşanma davası açtığı eşi tarafından 4 yaşındaki çocuğunun kaçırıldığını ve 1 haftadır gizlendiğini söyleyen Nazlı Taşkın (34), oğlu P.E.Taşkın’ın bulunması için şikayette bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Köşk’te yaşayan Nazlı Taşkın, 2012 yılında evlendiği ve Ağustos 2016’da açtığı boşanma davası süren eşi K.T.’nin, evliliklerinden olan tek çocukları P.E.Taşkın’ı kaçırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

İddiaya göre, evlilikleri 4 yıl süren Nazlı Taşkın ile K.T., ağustos ayında ayrılmaya karar vererek mahkemeye başvurdu. 17 Kasım’da görülen ilk duruşmada, önceden kabul edilen anlaşmayı bozan K.T., çocukları P.E.Taşkın’ın velayetini istedi. Duruşma ileri bir tarihe ertelenirken K.T., 22 Kasım günü çocuğu P.E. Taşkın’ı 2 saatliğine görmek için annesinden alarak kayıplara karıştı.

Anne Nazlı Taşkın, Aydın 1’inci Aile Mahkemesi’nden “dava sonuçlanıncaya kadar velayetin anneye verilmesi” yönünde karar alarak Efeler Polis Merkezi Amirliği’ne şikayette bulundu. İfadesi alınan K.T. çocuğun Bursa’da babasına ait evde olduğunu söyledi. Ancak P.E., Bursa’da polis ekiplerinin gittiği adreste bulunamadı.

Oğlunun Aydın’da bir yerde saklandığını tahmin ettiğini belirten Taşkın, yetkililerden yardım istedi. Taşkın, “K.T., ayrı yaşamaya başladığımız ağustos ayından bu yana her istediğinde oğlumu gördü. O gün yine 2 saatliğine görmek istedi. Ben de verdim. Sonra oğlumu bir daha getirmedi” dedi. K.T.’nin şiddete meyilli bir kişi olduğunu ve bir süre tedavi gördüğünü iddia eden Nazlı Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“O gün akşam saat 22.00 gibi arayıp çocuğu getirmesini istedim. Beni birkaç saat oyaladıktan sonra telefonlarıma çıkmadı. Karakola şikayette bulunup ifade verdim. Ertesi gün mahkemeye başvurarak velayet kararı aldım. P.E.'nin Aydın’daki bir evde olduğunu tespit ettim ancak arama kararı çıkarılmadığı için oğlumu alamadık. Sosyal medyada oğlum kayıp diye ilan yayınladım. Yerinin tespit edilmesini istiyorum. O gün, bugündür çocuğumdan haber yok ve bekliyorum.” (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler