Takip Et

SON DAKİKA

Bayan sürücü öğrenciye çarptı

30 Kasım 2015, Pazartesi 16:51

     


Efeler Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu önünde, başka bir okulun öğrencisine otomobil çarptı. Araç altında kalarak yaralanan öğrenci, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay bugün saat: 12.50 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Kurtuluş Mahallesi 2029. Sokağa giren 48 AC 678 plakalı otomobili kullanan ve isminin Filiz olduğu öğrenilen bayan sürücü, karşıdan karşıya geçmekte olan Efeler Yedi Eylül İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Şeref Ali Değirmenci’ye çaptı. Çarpmanın etkisiyle, küçük çocuk aracın altında kaldı.

Çocuğa çarptığını fark etmeyen bayan sürücü çevredeki vatandaşların uyarılarıyla durabildi. Olayı gören vatandaşlar araç altında sıkışan küçük çocuğu çıkararak 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Değirmenci'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Öğrencinin, çarpmaya bağlı beyin travması geçirdiği bildirildi. Trafik ekiplerinin de müdahale ettiği kazada, bayan sürücü alkol muayenesinden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

VELİLERDEN TEPKİ

Yaşanan kazaya tepki gösteren veliler ise, “Defalarca bu sokağın okul çıkışlarında kapatılmasını istedik. Bu kaza ne ilk nede son. Daha önce de böyle kazalar yaşadık. Bu sokağın okul çıkışı saatlerinde kapatılması çok mu zor? Çocuklarımızın ölmesi mi gerekiyor? Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu çıkış kapısındaki sokakta, öğrenci çıkışları sırasında mahalle servisleri, özel taksiler ve önünde park edilen araçlar nedeniyle öğrenciler araçlar arasında zikzaklar çizerek geçmek zorunda kalıyor. Biz de çocuklarımızı koruyabilmek için her gün onlara refakat ediyoruz. Yetkililerden bu soruna çözüm bulmalarını istiyoruz” dediler. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler