Takip Et

SON DAKİKA

Balık avlarken üzerinden tekne geçen öğretmen öldü

29 Eylül 2016, Perşembe 17:22

     


Kuşadası'nda zıpkınla balık avlamak için dalış yapan Hakan Güler'in üzerinden tekne geçti. Baş ve sırt bölgesinden ağır yaralanan Güler, hayatını kaybetti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pinebay Otel'i açıklarında Çamlimanı mevkisinde saat: 15.00 sıralarında meydana geldi. Söke Kıryarlar Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde öğretmenlik yapan evli iki çocuk babası Hakan Güler (54), perşembe günleri dersi olmadığı için dalış yapmak için denize gitti. Zıpkınla balık avlamak için dalış yapan Hakan Güler'in üzerinden, Pine Bay Otel Su Sporları Merkezi'nde çalışan Yiğit Koçak kontrolündeki su sporları teknesi geçti. Öğretmen Hakan Güler olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne getirilen Güler'in yakınları ve öğretmen arkadaşları hastaneye akın etti. Yiğit Koçak ise ifadesi alınmak üzere Sahil Güvenlik Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, Güler'in dalış esnasında şamandıra takıp takmadığının araştırıldığı bildirildi. Hakan Güler'in daha önce Kuşadası Pakize Çağlayan İlkokulu'nda çalıştığı öğrenildi. Yakınları tarafından Güler'in dalış tutkunu olduğu, profesyonel olarak dalış yaptığı ifade edildi. (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler