Takip Et

SON DAKİKA

Yavuz hırsızlar, ev sahibini bastırmaya çalıştı

29 Temmuz 2015, Çarşamba 17:51

     


Efeler'de caminin tuvaletinden oyuncak ayı, ampul ve süs eşyalarını çalan Ç. K. (22) ve N. B. (22), daha sonra girdikleri evden 350 lira çaldı. Ev sahibine yakalanan iki kafadar, polisin yanında ev sahibi ile pazarlık yapmaya çalıştı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Efeler Batı Gazi Bulvarı’nda bulunan Eski Yeni Cami’de saat: 04.00 sıralarında meydana geldi. Aydın Asayiş Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan huzur operasyonunda ehliyetsiz ve ruhsatsız otomobil kullanırken yakalanan Ç. K. (22) ve N. B. (22) Efeler Polis Merkezi’nde ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Serbest kalan iki kafadar, Eski Yeni Cami’nin tuvaletine girerek, oyuncak ayı, ampul ve süs eşyalarını çaldı. Daha sonra caminin karşısında bulunan Neşet Beyhan’a (57) ait evin kapısını zorlayarak açan Ç. K., 350 lirayı çaldı.

EV SAHİBİ GELİNCE YAKALANDILAR

Ç. K., evin içinde iken N. B. de dışarıda beklemeye başladı. Bu sırada evin sahibi Neşet Beyhan eve geldi. Bahçe kapısının açık olduğunu gören Beyhan, oğlunun işten geldiğini düşünerek, “Özgür, evde misin?” diye oğluna seslendi. Bahçe kapısından içeri giren Neşet Beyhan, N. B.’yi bahçede görerek kim olduğunu sordu. Neşet Beyhan’ın oğlunun adının ‘Özgür’ olduğunu öğrenen N. B., “Özgür’ü bekliyorum” diye cevap verdi.

İÇERİ GİRİNCE SOYULDUĞUNU ANLADI

Açık kapıdan içeri giren Neşet Beyhan, içeri girdiğinde evin dağılmış ve oğlunun evde olmadığını görerek, N. B.’yi içeri davet etti. N. B., içeri girer girmez kapıyı kilitleyen Beyhan, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri N. B. ile içeride saklanmakta olan Ç. K.’yı gözaltına aldı. Caminin tuvaletinden çalınan eşyaları bulan ekipler, yaptıkları üst aramasında Ç. K.’nın üzerinden 350 lirayı da ele geçirdi. Ç. K., polislerin yanında ev sahibine “Al paranı kapatalım bu işi” diyerek anlaşmaya çalıştı. Gözaltına alına iki kafadar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. (CEM ULUCAN)







 
Son Eklenen Haberler