Takip Et

SON DAKİKA

Alkollü esnaf zabıtaları çileden çıkardı

29 Temmuz 2015, Çarşamba 10:24

     


Efeler'de cadde kenarına koyduğu arabada oyuncak satan Yalçın Ataş, çevredeki vatandaşlar tarafından, alkollü olduğu ve çevredekilere zarar verdiği gerekçesiyle zabıta ekiplerine şikayet edildi. Şikayet üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri Ataş’ın tezgahını kaldırmak isteyince Ataş, zabıtalara zor anlar yaşattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Sevgi Yolu'nda cadde kenarına koyduğu arabada oyuncak satan Yalçın Ataş’ı çevredeki vatandaşlar alkollü olduğu ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle zabıta ekiplerine şikayet etti. Şikayetler üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri, Yalçın Ataş’ın tezgahını kaldırmak istedi. Zabıtalara tepki gösteren Ataş, oyuncakların bulunduğu tezgahı devirerek, "Kimse beni buradan kaldıramaz" diye bağırmaya başladı. Ataş’ı sakinleştirmek için uğraşan zabıta ekipleri, başarılı olamayınca yerdeki oyuncakları ve tezgahı arabaya koyarak götürdü.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Çevredeki vatandaşlar olay yerine gelerek Ataş’ın kimseye rahatsızlık vermediğini, karşısında bulunan diğer satıcıyla sıkıntı yaşadığı için şikayet edildiğini zabıta ekiplerine anlatmaya çalıştı. Diğer satıcının orada satış yapmaması için imza kampanyası başlatan vatandaşlar, Ataş’ı sakinleştirmek adına elinden geleni yaptı. Zabıta ekipleri ise, bu konuda ilk kez şikayet almadıklarını, daha önce de bu tarz sıkıntıların yaşandığını söyledi. Ataş’ın özürlü olmasından dolayı satış yaptığı yerin Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından verildiğini, hiçbir ücret alınmadığını söyleyen zabıta memurları, Ataş’ın burada her gün alkollü olduğunu ve bu sebepten dolayı sürekli şikayet aldıklarını ifade etti. (MEHMET ÇALIK)







 
Son Eklenen Haberler