Takip Et

SON DAKİKA

Hırsız güvenlik görevlisi çıktı

28 Kasım 2016, Pazartesi 17:17

     


Söke-Milas karayolu üzerinde bulunan Priene AVM’de özel güvenlik görevlisi olarak çalışan O.Y., mağazalardan çaldığı ayakkabıları sattığı E.Y. ve S.T. ile birlikte suçüstü yakalandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Söke-Milas karayolu üzerinde bulunan Priene Alışveriş Merkezi’nde 19 Kasım'da meydana geldi. Mağazadan 38 çift ayakkabı çalındığını tespit eden mağaza sahibi jandarmaya başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, çalıntı ayakkabıları internet üzerinden satışa sunan E.T.’den şüphelendi ve mağaza sahibine bu ayakkabıları sordu. Mağaza sahibinin, ayakkabıların kendileri ait olduğunu söylemesi üzerine de internet üzerinden ayakkabı satışı yapan E.T. ile müşteri olarak iletişime geçti.

Verilen adreste giden jandarma, ayakkabı satmaya çalışırken suçüstü yakaladığı E.Y.’nin evinde yaptığı aramada 71 çift ayakkabı ele geçirdi. E.Y.’nin sorgulanması sırasında ayakkabıları Priene AVM’deki bir güvenlik görevlisinden aldığı söylemesi üzerine O.Y. adlı güvenlik görevlisi gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren jandarma, O.Y. aracılığıyla internet üzerinden Kuşadası’nda ayakkabıların satışını yapan S.T. ile de irtibat kurdu. Kuşadası’nda AVM’de jandarmaya ayakkabı satmaya çalışan S.T. de suçüstü yakalandı. S.T. ayakkabıları O.Y. adlı güvenlik görevlisinden aldığını söyledi.

Bunun üzerine bir otoparkta yapılan aramada, 225 çift ayakkabı, özel güvenlik görevlisi O.Y. ile birlikte ele geçirildi.

Yakalan E.Y. ve S.T. çıkarıldıkları mahkeme tarafından denetimli serbestlik şartıyla bırakılırken O.Y. tutuklanarak Söke Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler