Takip Et
  • 28 Ekim 2020, Çarşamba 16:44

Para toplama merkezini soymaya çalıştılar

Denizli'de, özel bankalarca para toplama merkezi olarak kullanılan depoyu kar maskesi ve silahlarla soymaya çalıştığı öne sürülen 3 şüpheli ile bu kişilerle bağlantılı 3 kişi, iki aylık takip sonucu düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İl Emniyet ... haberin devamı için tıklayın

Denizli'de, özel bankalarca para toplama merkezi olarak kullanılan depoyu kar maskesi ve silahlarla soymaya çalıştığı öne sürülen 3 şüpheli ile bu kişilerle bağlantılı 3 kişi, iki aylık takip sonucu düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.  Zanlılardan M.A'nın (fotoğrafta) merkezde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. ( Emniyet Genel Müdürlüğü - Anadolu Ajansı )

Denizli'de, özel bankalarca para toplama merkezi olarak kullanılan depoyu kar maskesi ve silahlarla soymaya çalıştığı öne sürülen 3 şüpheli ile bu kişilerle bağlantılı 3 kişi, iki aylık takip sonucu düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Zanlılardan M.A'nın (fotoğrafta) merkezde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. ( Emniyet Genel Müdürlüğü - Anadolu Ajansı )