Takip Et

SON DAKİKA

Zeus Mağarası’ndan düşen bir kişi ağır yaralandı

28 Haziran 2017, Çarşamba 16:30

     


Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı Mahallesi Dilek Yarımadası Milli Parkı girişinde bulunan Zeus Mağarası’ndan düşen Raif Kurt yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Raif Kurt’un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası’nda fırıncı olarak çalışan Raif Kurt, Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek için Dilek Yarımadası Milli Parkı girişinde bulunan Zeus Mağarası’na gitti. Burada bir süre gezen Kurt, ayağının kaymasıyla kayalıklardan yere düşüp, başını taşa çarptı. Raif Kurt’un düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar talihsiz adamın yardımına koşarken bir yandan da sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Raif Kurt’u yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kafasına aldığı darbeyle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Raif Kurt’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

VATANDAŞLAR ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ

Doğal yapısıyla binlerce ziyaretçinin uğrak yeri olan Zeus Mağarası’nın kaygan ve sarkık kayalardan oluşmasının tehlike yarattığını ifade eden vatandaşlar, mağarada önlem alınmasını talep etti. Vatandaşlar ayrıca daha öncede ölüm ve yaralanmaların sık sık yaşandığını kaydederek yüzmenin yasaklanmasını ve başka canların yanmamasını istedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler