Takip Et

SON DAKİKA

Çaldığı motosikleti geri getiren hırsıza ödül verecek

28 Haziran 2017, Çarşamba 15:49

     


Efeler’de evinin altından kilitlediği motosikleti çalınan Faruk Özkan, motosikletini getirene 500 lira para ödülü verecek. Çalınan motosikletin fotoğrafını paylaşarak geri getirene ödül vereceğini duyuran Faruk Özkan, kendi çabalarıyla motosikletini bulmaya çalışıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Hırsızlık olayı Efeler Meşrutiyet Mahallesi Çarşamba Pazarı yakınlarında gece saatlerinde meydana geldi. Faruk Özkan’a ait kaldırım üzerinde bulunan ait motosiklet kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çalındı. Sabah işe gitmek için evinden inen Özkan, motosikletin yerinde olmadığını görünce büyük şok yaşadı.

 

 

“TAKSİTLERİ GEÇEN HAFTA BİTTİ”

Sosyal medya üzerinden hırsızlara seslenen çalınan motosikletin sahibi Faruk Özkan, “Sabah işe gitmek için sokağa indiğimde motosikletimin yerinde olmadığı gördüm. Mahallede araştırma yaptım gören olmamış. Motosiklet ayağımı yerden kesiyordu. İnşallah bir an önce bulunur. Daha öncede motosikletim çalınmıştı. Bu motosikleti diğeri çalındığı için taksitle yeni almıştım. Taksitleri daha geçen hafta bitti. Polis önceki motosikletimi bulamadı. Bende bu sebepten motosikletimi geri getirene 500 lira ödül vereceğim” dedi.

 

Bir yılda iki defa motosiklet çaldıran Özkan, üzüntü yaşarken hırsız yada hırsızların biran önce bulunmasını istedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler