Takip Et

SON DAKİKA

Gerdeğe giderken hamile çıkan gelini ailesine teslim etti

27 Ekim 2016, Perşembe 20:30

     


Karacasu’da kurulan davullu zurnalı düğünde Tavaslı pide ustası ile evlenen gelinin, eski sevgilisinden 6,5 aylık hamile olduğu  ortaya çıktı. Gelin, gerdek gecesi ailesine teslim edildi. Çift, tek celsede boşandı.

Karacasu’da yapılan düğünün ardından eşiyle İzmir’e gitmek için yola çıkan gelin Aydın’da rahatsızlanıp hastaneye götürülünce, 6,5 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Gerdeğe girmeye hazırlandığı eşinin başkasından hamile olduğunu hastanede öğrenen damat, yoldan döndü ve eşini ailesine teslim etti. Damat, olayın ardından açtığı boşanma davasında, hamile eşinden tek celsede ayrıldı.   
Filmlere konu olabilecek olay, Karacasu’nun Ataköy Mahallesi’nde iki hafta önce meydana geldi. Ailesi Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesi’nde yaşayan, kendisi İzmir’de pide ustası olarak çalışan M.E. (30), İzmir’de evini, arabasını aldıktan sonra yuva kurmaya karar verdi. Yakınları aracılığıyla Karacasu’nun Ataköy Mahallesi’nde yaşayan F.K. (21) ile tanışan M.E., kızı beğendi ve dünürcü göndererek ailesinden istedi. Olumlu yanıt alınca da  8 ay önce F.K. ile nişanlandı.
ÜÇ GÜN ÜÇ GECE DÜĞÜN
İki hafta önce kız ve oğlan evinde ayrı ayrı düzenlenen ve üç gün süren düğünde, M.E. ve F.K. evlendi. M.E. düğünün ardından gerdeğe İzmir’deki evinde girmek için eşini yanına alıp kendi otomobili ile yola çıktı. Aydın’a geldiklerinde gelin F.K. aniden rahatsızlandı. Eşini hastaneye götüren damat M.E., yapılan muayene sonunda gelinin 6,5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Doktorun ‘Gözün aydın, eşin 6,5 aylık hamile’ sözü ile şaşkına dönen damat, sinir krizi geçirdi. Neye uğradığını şaşıran M.E., önce geline taktığı takılara el koydu, ardından da başına gelen olayı jandarmaya yansıttı. F.K.’yi aldığı gibi Karacasu’ya dönen damat, 6,5 aylık hamile çıkan gelini ailesine teslim etti. Ardından boşanma davası açtı ve tek celsede F.K.’den boşandı. 
TAZMİNAT DAVASI AÇACAK
Düğünde yaklaşık 50 bin lira masraf ettiğini söyleyen damat M.E.’nin, maddi ve manevi tazminat davası açmaya hazırlandığı belirtildi. Hamile olduğunu saklayan ve karnının şişliğini korse ile bastıran F.K.’nin, M.E. ile nişanlandıktan sonra başka birisi ile birlikte olduğu, olay ortaya çıkınca da çevresine, gelinlik giymek ve düğün hevesini almak için evlendiğini söylediği öğrenildi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler