Takip Et

SON DAKİKA

Apartmandaki yanık kokusu, itfaiyeyi alarma geçirdi

27 Ağustos 2016, Cumartesi 04:17

     


Efeler’de bir apartmanın merdiven boşluğunda duyulan yanık kağıt kokusu ve duman, itfaiyeyi alarma geçirdi.

Olay, saat 00.30 sıralarında Efeler’e bağlı 7 Eylül Mahallesi, 1003 sokakta bulunan Demircanlar Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın merdiven boşluğunda yanık kağıt kokusu duyan ve dumanı fark eden apartman sakinleri, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaptıkları incelemede yanan veya duman çıkaran herhangi bir cisme rastlayamadı. Binanın çevresinde de inceleme yapan itfaiye ekipleri, binadaki yanık kağıt kokusunun dağılması ve herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine olay yerinden ayrıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Büyük panik yaşayan aparman sakinleri, dumanın nereden çıkmış olabileceği konusunda tedirginlik yaşarken, olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi Efeler İtfaiye Amirliği'ne bağlı 3 arazöz ve 1 cip, bekleme noktalarına geri döndü.

Vatandaşları uyaran itfaiye ekipleri, şüphelendikleri bir anda tekrar 110’u arayarak yardım isteyebileceklerini bildirdi. Kokunun yoğunlukta olduğu bölgede yaptıkları incelemede, olası bir yangının çıkma ihtimalinin yüksek olduğuna dikkat çeken ekipler, gerekli temizliklerin yapılması gerektiğini söyledi.

(EMRE AKKURT)







 
Son Eklenen Haberler