Takip Et

SON DAKİKA

14 yaşındaki kızı kaçıran muhtar için “akli denge” raporu istendi

27 Ağustos 2016, Cumartesi 14:31

     


Yanında çalışan 14 yaşındaki K.A’yı kaçıran Çine’nin Umurköy Mahallesi Muhtarı Şerafettin Kaygusuz’un (50) avukatı, Kaygusuz’un akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasını istedi. Adli Tıp Kurumu’nun hazırladığı raporda da “gönüllü birliktelik” tespiti yapıldığı öğrenildi.

Çine’de, 14 yaşındaki K.A’yı 17 Ağustos Çarşamba günü kaçırıp 2 gün sonra Bodrum’da yakalanan Umurköy Mahallesi Muhtarı Şerafettin Kaygusuz’un savunması ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Savunma yapan Muhtar Şerafettin Kaygusuz’un avukatı, Kaygusuz’un K.A’yı kaçırmadığını, K.A’nın gönüllü olarak gittiğini savundu. Avukat, Kaygusuz’un akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’ndan rapor istenmesini talep etti.

Ayrıca küçük kızın hamile olduğu iddiası üzerine hazırlanan raporda, hamilelik iddiasının gerçek dışı olduğu belirlendi. Fiili livatanın gerçekleşmediği ifade edilen rapora göre, cinsel birliktelik bulgusuna rastlandı.

K.A’nın ifadesinde, “Şerafettin Kaygusuz tarafından kaçırılmadım. Kendi isteğimle gittim. İkimiz de yakalanacağımızı biliyorduk” dediği öğrenildi.

Yakalanmalarının ardından üvey amcasına teslim edilen K.A’nın, 1 gün sonra ailesinin yanında kalmaya başladığı, sık sık sinir krizi ve baygınlık geçirerek hastaneye götürüldüğü bildirildi.

(NACİ ERİŞ)







 
Son Eklenen Haberler