Takip Et

SON DAKİKA

Nazillili asker intihar etti

27 Haziran 2017, Salı 18:58

     


Kayseri’nin Develi İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Cenk Kaynar, beylik tabancasıyla intihar etti. Kaynar, 37 yaşındaydı.

Develi İlçesi'nde, Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi'nde görevli Uzman Çavuş Cenk Kaynar, önceki gece oturduğu evde kimsenin olmadığı sırada beylik tabancasını başına dayayarak intihar etti. Silah sesi üzerine polisi arayan komşuları evli ve 2 çocuk babası Kaynar’ın cesedi ile karşılaştı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Kaynar'ın 2 yıldır 'Uzman Çavuş' olarak görev yaptığı belirtildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Nazillili Uzman Çavuş Cenk Kaynar’ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Kayseri'den sabah saatlerinde Nazilli Devlet Hastanesine getirildi. Koca Cami’de kılınan cenaze namazının ardından uzman çavuşun naaşı, Eğriboyun mezarlığında toprağa verildi. Evli ve iki çocuk babası olan Cenk Kaynar'ın ailesi ve yakınları derin üzüntüye boğuldu. İntihar nedeni henüz bilinmeyen Kaynar’ın bir süredir içine kapanık olduğu ve kimseyle konuşmadığı öğrenildi. (GÜLER İSMAİLOĞLU ZELVİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler