Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da 2 ayrı büyükbaş hayvan itfaiye ekiplerince kurtarıldı

27 Şubat 2021, Cumartesi 17:39

     


Aydın’ın Germencik ilçesinde kuyuya düşen inek ve Efeler’de demirlerin arasında sıkışan bir dana, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Germencik Neşetiye Mahallesi’nde bulunan kuyuya bir ineğin düştüğünü gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kime ait olduğu belirlenemeyen inek, ekiplerin verdiği mücadele sonucu düştüğü kuyudan çıkartıldı.

Efeler Dalama Mahallesi’nde besicilik yapan Batuhan Güneş’e ait çiftlikte bir dana, çiftliği çevreleyen demirlerin arasına sıkıştı. Çiftlik sahibi Güneş ve vatandaşlar sıkışan hayvanı çıkartamayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Çiftliğe gelen ekipler, saatlerce sıkıştığı yerden kurtarılmayı bekleyen danayı demirleri keserek danayı sıkıştığı yerden kurtardı.

“GÖREVİMİZİ 7/24 LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Nöbetçi İtfaiye Çavuşu Ahmet Tanrıverdi, vatandaşların zor anlarında yanlarında olmaya devam ettiklerini belirterek, “İtfaiye ekipleri olarak sadece yangın ve trafik kazalarında değil, tüm canlıların zor anlarında yanlarındayız. Vatandaşların can ve mal güvenliği için görevimizi 7/24 layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (KARDELEN ÇERÇİ) 







 
Son Eklenen Haberler