Takip Et

SON DAKİKA

Didim A Haber gazetesi aracına taşlı saldırı

26 Ekim 2016, Çarşamba 13:24

     


Didim’de seyir halindeki Didim A Haber gazetesi aracına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taşlı saldırıda bulunuldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Fevzipaşa Mahallesi, Didim-Akbük karayolunda önceki gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Didim’den Akbük istikametine seyreden Bülent Eser’in kullandığı jeep, Altın Site civarında taşlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce atılan taş, Didim A Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bülent Eser ile gazetenin köşe yazarı Dursun Temel Yurdaer’in içinde bulunduğu aracın arka kelebek camını patlatarak içeri girdi. Panikle araçtan inen gazeteciler, olayı gerçekleştirenlere rastlayamadı. Aynı dakikalarda, seyir halinde olan Olay Pamukçu’ya ait otomobil de taşlandı. Her iki olay da Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilirken Bülent Eser ile Olay Pamukçu, taş atan kişi ya da kişilerden şikayetçi olduklarını belirtti.

TAŞLI MAGANDALAR DEHŞET SAÇIYOR

Didim A Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bülent Eser, Fevzipaşa Mahallesi, ADÜ Didim Yerleşkesi minibüs durağı yakınlarını mesken tutan kimliği belirsiz magandaların araç sahiplerinin adeta kabusu olduğunu söyledi. Eser, “Hava karardıktan sonra ortaya çıkan bu magandalar, yoldan geçen araçlara ellerine geçirdikleri taşlarla hasar veriyorlar. Atılan taşların şoföre isabet etmesi halinde belki de ölümlü kazalara neden olacak bu durum bizleri endişelendiriyor” dedi.

ÖĞRENCİLER DE ÖNLEM ALINMASINI İSTİYOR

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde öğrenim gören öğrenciler de okula geliş gidişlerinde yol boyunca sahil kenarını mesken tutan arabalı gençlerin sözlü tacizine uğradıklarını belirtti. Sahte Cennet bölgesinde büyük sıkıntı çektiklerini anlatan öğrenciler, bu yolda bir an önce tedbir alınarak suçluların yakalanmasını ve adalete teslim edilmesini istedi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler