Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da market hırsızı yakalandı

26 Şubat 2021, Cuma 10:02

     


Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde zincir mağazalara sahip marketlerden hırsızlık yaptığı belirlenen zanlı, polis ekiplerince yakalandı ve tutuklandı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan zincir marketlerden çeşitli tarihlerde 13 kez hırsızlık yapan zanlı, polis ekiplerince yakalandı ve Cezaevine gönderildi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri Nazilli ilçesinde değişik semtlerde bulunan marketlerden değişik zamanlarda hırsızlık yapan R.U.S.(41) isimli şahıs polis ekiplerinin sıkı takibi sonucunda bugün Profesör Muammer Aksoy Mahallesindeki evinde düzenlenen operasyon sonucunda yakalandı ve gözaltına alındı.

Nazilli ilçesinde değişik semt ve bölgelerde bulunan 13 ayrı marketlerden çeşitli gıda ve değişik malzemeler çalan R.U.S (41 isimli şahıs polis ekiplerince evinde yakalanmasının ardından evinde yapılan aramalarda da çeşitli miktarlarda çalıntı malzemeler ele geçirildi.

Yakalandıktan sonra polis ekiplerince gözaltına alınan R.U.S.(41) isimli şahıs sorgulaması sonrasından çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evine gönderildi.

Polis ekiplerince şahsın evinde ele geçirilen çalıntı malzemelerde ilgili mağaza sorumlusuna teslim edildi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler