Takip Et

SON DAKİKA

Yarım kilo uyuşturucu tutuklamaya yetmedi

25 Kasım 2016, Cuma 19:49

     


Efeler’de bir uygulama noktasında 3 kişinin içinde bulunduğu bir araçta yapılan aramada, yarım kilo uyuşturucu bulundu. Aracın başkasına ait olduğunu ve dördüncü kişinin kaçtığını savunan zanlılar, serbest bırakıldı.

Olay, Denizli-Aydın karayolunda, Umurlu Mahallesi'ndeki uygulama noktasında dün akşam saatlerinde yaşandı. Yol kenarında uygulama yapan polis ekipleri, şüphelendikleri bir aracı durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Daha sonra araçta arama yapan ekipler, 494 gram halk arasında “kristal” olarak bilinen metamfetamin uyuşturucu maddesi buldu. Gözaltına alınan şüpheliler G.Ş., G.A. ve M.N., Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Gece emniyette sorgulanan 3 zanlı, sabah saatlerinde Aydın Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar, “Aracın sahibi de yanımızdaydı. Kimlik kontrolü sırasında kaçtı. Uyuşturucu madde ona ait, bizim ilgimiz yok. Biz tesadüfen araca bindik” şeklinde savunma yaptı. Bu savunma üzerine Umurlu Mahallesi'ndeki uygulama noktasını gören güvenlik kameraları istendi. Yapılan incelemede görüntünün olmadığı belirlendi.

Şüpheliler G.Ş., G.A. ve M.N., savcılık sorgularının ardından sevk edildikleri nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından, 'Sabit ikametgahları olması, delillerin toplanmış olması ve suç vasfının niteliği' dikkate alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler