Takip Et

SON DAKİKA

Kontrolden çıkan TIR, karayolunu birbirine kattı

25 Kasım 2016, Cuma 18:36

     


Germencik otoyol girişinde, biri TIR olmak üzere 5 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat kapalı kalan Germencik yönü, polis ve jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Aydın-İzmir Otoyolu Germencik Kavşağı'nda bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Söke’den Germencik’e mıcır taşıyan Hüseyin Kemer (39) idaresindeki TIR, iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yaparak kavşağa girdi. Bu sırada Söke istikametine dönmek için cepte bekleyen Hamdi Karabıyık idaresindeki 48 AF 355 plakalı otomobile çarptı. TIR’ın çarptığı otomobilin savrulmasıyla da zincirleme olarak 35 AN 3070 plakalı Ramazan Demirtaş idaresindeki hafif ticari araç, sinyalizasyon ışıklarında bekleyen Fırat Parlayan idaresindeki 35 N 1072 plakalı otomobil ve arkasında bekleyen Enis Dağlı idaresindeki 35 EJU 20 plakalı otomobil kazaya karıştı.

Kazada TIR’ın mazot deposu, yağ deposu ile dorsede yüklü olan mıcır, karayoluna saçıldı. Olayda TIR şoförü Hüseyin Kemer yaralanarak Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer araçlarda bulunan sürücüler ile yolcular, kazayı maddi hasarla atlattı. Kaza yerine sevk edilen polis ve jandarma ekipleri, kapanan yolda güvenlik önlemleri aldı. Araçlar vinç ve çekiciyle kaza yerinden kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (GÖKHAN DÜZYOL)

Aydın'da büyük kaza

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler