Takip Et

SON DAKİKA

Alkollü sürücü kaza yaptı, otomobili bırakıp kaçtı

25 Ekim 2016, Salı 01:28

     


Efeler'de meydana gelen kazada, orta refüje çarpan kimliği belirsiz sürücü, aracını bırakıp kaza yerinden kaçtı. Görgü tanıkları, alkollü olan sürücü ile birlikte yaralı genç bir kızın olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Kurtuluş Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı'nda saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü tespit edilemeyen 34 GG 6770 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Aracın sol tampon bölgesinde ağır hasar oluşurken, sürücü ve araçtaki bir kişi, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. Görgü tanıkları, araçtan iki kişinin çıktığını, erkek olan sürücünün aşırı derecede alkollü olduğunu belirtti. Bir diğer görgü tanığı ise sürücünün yanındaki genç kızın yüzünden yaralandığını ve yüzü kan içindeyken olay yerinden kaçtığını söyledi.

Aracın içinde alkol şişelerine rastlanırken, kazanın olduğu bölgedeki kaldırımda kan izleri görüldü. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kalan Adnan Menderes Bulvarı, aracın çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Polis, kazayı yapan sürücü ile yanındaki genç kızın kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. (NACİ ERİŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler