Takip Et

SON DAKİKA

Tarlaya uçan araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu

24 Kasım 2016, Perşembe 10:54

     


Karacasu’da meydana gelen tek taraflı trafik kazasında virajı alamayıp zeytin tarlasına uçan aracın sürücüsü, kazayı burnu bile kanamadan atlatırken araç kullanılamaz hale geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Karacasu-Kuyucak karayolu Yenice Mahallesi çıkışındaki virajda dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Antalya’dan İzmir’e gitmekte olan 34 DM 3424 plakalı aracın sürücüsü, evli ve bir çocuk babası, 36 yaşındaki Volkan Uzun, Karacasu Kuyucak karayolunun Yenice çıkışındaki viraja hızlı girince otomobiliyle 2 metre aşağıdaki zeytin tarlasına düştü. Şirkete ait araçla yol kenarındaki zeytin fidanlarını devirip aşağıya savrulan araçtan burnu dahi kanamadan çıkan sürücü Uzun, olay yerine gelen vinç yardımı ile otomobili tarladan çıkarılabildi.

İzmir'de bilişim ağı hizmeti veren bir şirkette çalıştığı öğrenilen Volkan Uzun’un kaza haberini duyan eşi, arkadaşları ile birlikte İzmir’den geldi. Trafik polisleri de olay yerinde yolun güvenliğini sağladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazadan ucuz kurtulan Uzun, virajı geçerken aniden karşısına çıkan bir araçtan kaçarken aracının yoldan çıkması sonucu kazanın meydana geldiğini söyledi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler