Takip Et

SON DAKİKA

Buharkent'in güvenliği mobesa kameraları ile sağlanacak

24 Kasım 2016, Perşembe 13:16

     


Buharkent’te çocuk kaçırmaya teşebbüs olaylarının ardından geniş katılımlı güvenlik toplantısı yapıldı. Önce kamu kurumları temsilcilerinin, ardından vatandaşların katılımı ile devam eden toplantıda, ilçe giriş ve çıkışlarına ve önemli noktalara güvenlik kamerası takılacağı bildirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk başkanlığında yapılan güvenlik toplantısında ilçe merkezine 11 sabit, 9 hareketli kameradan oluşan bir sisteminin kurulacağı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde ilçede 10 gün arayla kimliği belirsiz kişiler tarafından okuldan evlerine giden 3 çocuğun kaçırılmak istenmesi üzerine gündeme gelen kamera sisteminin ihalesinin yapılıp 2017'de faaliyete geçirileceğinin açıklanması, vatandaşlar tarafından çok olumlu karşılandı.

GENİŞ KATILIMLI GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk başkanlığında yapılan güvenlik toplantısına, Belediye Başkanı Mehmet Erol, İlçe Emniyet Amiri Nurettin Baştepe, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Cömert, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Hakan Söylemez, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. ADÜ Buharkent Meslek Yüksekokulu’nda yapılan toplantıda ilçe güvenliği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nca aralık ayında ihalesi yapılıp 2017’de faaliyete geçmesi planlanan proje kapsamında ilçeye 11 sabit, 9 hareketli kamera ve plaka tanıma sistemi konulacağı bildirildi.

OKUL GİRİŞ ÇIKIŞLARINDA DENETİMLER ARTIRILDI

Öte yandan öğrenci yurtları ve taşımalı eğitim sistemi kapsamında yapılan servis hizmetleri konusunda ilgili birimlere talimat verildiği, ilçe merkezindeki Kamilpaşa, İstiklal İlkokulu ile Zafer Ortaokulu ve Çok Programlı Lise'nin giriş ve çıkış saatlerinde polis tarafından gerekli kontrol ve denetimlerin yapılması hususunda görevlendirmeler yapıldığı açıklandı. Ardından vatandaşlarla bir araya gelerek halk toplantısı gerçekleştiren Kaymakam Cemil Öztürk, vatandaşlardan gelen istek, talep ve önerileri değerlendirdi. Oldukça verimli geçen toplantıların, bundan sonra da periyodik olarak her ay devam etmesi kararlaştırılırken iyi niyet dilekleri ile toplantı son buldu. İlçe Kaymakamı Cemil Öztürk, toplantıya katılımdan ötürü herkese teşekkür etti. (GÜLAY ÖZTEKİN)

Buharkent diken üstünde

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler