Takip Et

SON DAKİKA

Neye niyet, neye kısmet

24 Mayıs 2016, Salı 15:54

     


Adliyeye teslim olan arkadaşının durumunu sormak için gittiği emniyette arandığı anlaşılınca tutuklandı

İncirliova’da bir olaya karışan arkadaşının durumu hakkında bilgi edinmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Ö. S., tutuklu ve hükümlünün kaçması suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İncirliova’nın Acarlar Mahallesi’nde İ.Ö. (29) ve O.O. (30), birlikte alkol aldıktan sonra tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda, O. O, arkadaşı İ. Ö’yü pompalı tüfekle dizinden vurduktan sonra tüfeğiyle, Aydın Adliyesine gelerek teslim oldu. Daha sonra O. O, İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ifadeye getirildi.

FİRARİ ÇIKTI

Arkadaşı İ.Ö’nün durumu hakkında bilgi edinmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Ö. S'nin (47) GBT’sine bakılmak istendi. Ö.S’nin GBT’sine bakan polis, geçen aylarda ‘Tutuklu ve hükümlünün kaçması’ suçundan arandığını belirledi. 5 ay hapis cezası bulunan Ö. S'nin, dolandırıcılık, silahla tehdit, uyuşturucu madde yetiştirme ve bulundurma, gasp gibi 9 ayrı suç kaydının bulunduğu belirtildi. Ö. S., İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUTUKLANDI

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen O.O., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

(GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler