Takip Et

SON DAKİKA

Komşusunu vurdu, teslim oldu

24 Mayıs 2016, Salı 11:25

     


İncirliova'da eşine laf attığını iddia ettiği komşusu İ.Ö.’yü (29) pompalı tüfekle dizinin alt kısmından vuran O.O. (30), tüfeğiyle Aydın Adliyesi önüne gelerek teslim oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, İncirliova'nın Acarlar Mahallesi’nde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Komşu olan O.O. (30) ve İ.Ö. (29) arasında bir süre önce husumet başladı. Akşam saatlerinde O.O., eşine laf attığı iddiası ile İ.Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine evine giden O.O., av tüfeğini alarak geri döndü. Sokakta bekleyen İ.Ö.’ye ateş açan O.O., İ.Ö.’yü sol bacağının diz altından yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. İ.Ö. kanlar içerisinde yere yığılırken diğer komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulans ile Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralı İ.Ö.’nün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

ADLİYE ÖNÜNE KADAR SİLAHLA GELDİ

Olayın ardından silahıyla birlikte kayıplara karışan O.O., saat: 20.00 sıralarında Aydın Adliyesi önünde ortaya çıktı. Elinde silah ile adliye önüne gelen O.O.’yu gören adliye polisi telsiz ile yardım istedi. Bunun üzerine kısa sürede bölgeye Efeler Polis Merkez Amirliği ekipleri yetişti. Teslim olmak için adliyeye geldiği öğrenilen O.O., otomatik av tüfeği ile birlikte Efeler Polis Merkez Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay sonrası Acarlar minibüsüne binerek elinde silah ile Adliye’ye kadar geldiği öğrenilen O.O., sağlık kontrolünün ardından İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. (CEM ULUCAN)







 
Son Eklenen Haberler