Takip Et

SON DAKİKA

Umurlu'da köpek vahşeti

23 Kasım 2016, Çarşamba 08:30

     


Aydın merkeze bağlı Umurlu Mahallesi'nde son iki haftada iki büyükbaş hayvan, sokak köpekleri tarafından parçalanmış vaziyette bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Son günlerde sayıları hızla arttığı öne sürülen sokak köpekleri, Umurlu'da iki çiftçinin büyükbaş hayvanını telef etti..

Sabah saatlerinde tarlaya giden vatandaşlar, Hacı Durmuş Kaya mevkisindeki otlakta parçalanmış ve başında çok sayıda sokak köpeğinin bulunduğu 1,5 yaşındaki büyükbaş hayvanın telef edildiğini gördü. Hayvanın Umurlu'da yaşayan Hüseyin Korkmaz'a ait olduğu tespit edildi.

Bu arada sokak köpeklerinin Mehmet Bilge'ye ait tarlada bulunan yine büyükbaş bir hayvanı da parçalayarak telef ettikleri tespit edildi.

AÇ KÖPEKLER TEHLİKE SAÇIYOR

Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, son günlerde Umurlu'da aç kalan köpeklerin insanları sokakta yürüyemez hale getirdiğini ve herkesin tedirgin olduğunu söyledi.

Posacı, "Bugün yaşanan olay, durumun ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu. Konuyu Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ilettim. Mutlaka bir çözüm bulunup sokak köpeklerinin uygun bir şekilde toplatılması gerekiyor, yoksa daha birçok büyükbaş hayvan tehdit altında" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler