Takip Et

SON DAKİKA

İstanbul'daki cinayetin zanlısı Aydın'da yakalandı

23 Kasım 2016, Çarşamba 10:38

     


İstanbul Beyoğlu'nda restoran sahibi Kemal Saran'ı öldürdükleri, bir çalışanı da yaraladıkları iddiasıyla aranan zanlılardan biri Aydın'ın Didim ilçesinde yakalandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cinayet 11 Eylül'de Beyoğlu'nda işlendi. Sütlüce Mahallesi Karaağaç Caddesi'ndeki bir restorana müşteri olarak gelen Aydın T. ile restoran çalışanları arasında iddiaya göre hesap yüzünden tartışma çıktı. Tartışmaya restoran sahibi Kemal Saran müdahale etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Aydın T. oğlu Anıl Uğur T.'yi restorana çağırdı. Olay yerine otomobille gelen Anıl Uğur T. ve arkadaşları iş yerine silahla ateş açtı. Restoran sahibi Kemal Saran başından, bir çalışanı da kolundan vuruldu.

Ağır yaralanan Kemal Saran, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Şüpheliler olay yerinden kaçarken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

CENAZE İÇİN İSTANBUL'A GELMİŞLER

İl dışına kaçan şüphelilerin kimliklerini tespit eden polis, cenaze için İstanbul'a gelen şüphelileri yakaladı.

Gözaltına alınan Anıl Uğur T. ve Akın T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olaya karıştığı iddiasıyla 15 Ekim'de gözaltına alınan Süleyman B. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

KIZ ARKADAŞIYLA BULUŞACAKTI POLİSE YAKALANDI

Olaya karışan ve firari olan Aydın T.'yi yakalamak için geniş çapta başlatılan soruşturma kapsamında firari şüphelilerinden A.T'nin kız arkadaşı Ş.S'nin İstanbul’dan Didim otobüsüne bindiği, Aydın T. ile buluşabileceği İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Aydın polisine ihbar edildi.

Polis, otobüsten inen Ş.S'nin otogara yakın bir yerde buluştuğu Aydın.T'yi yakaladı.

Zanlı, soruşturma kapsamında İstanbul'a gönderildi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler