Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de organize suç örgütü çökertildi

23 Mart 2017, Perşembe 16:00

     


Didim’de jandarmanın uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarında organize suç örgütü çökertilirken, yapılan aramalarda yüksek miktarda para, silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

Didim ve Söke’de organize olarak uyuşturucu satıldığı ihbarı alan Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü narkotik timleri ile Didim İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş timleri harekete geçti. Didim’in Akbük Mahallesi’nde yapılan araştırmalarda 12 noktada operasyon düzenlendi. M.Ş., R.Ç., M.O., Y.K., M.S., L.G., İ.N., B.G., E.B., A.G., E.T., O.T., M.K., Ş.O. ve H.G. olmak üzere 14 şüpheli, uyuşturucu madde ile birlikte yakalandı. Operasyonlarda ayrıca 250 gram metamfetamin, bin 488 gram esrar, 210 extacy hap, 23,5 gram kokain ile birlikte bir hassas terazi, çeşitli cins ve çaplarda 8 tabanca ve bunlara 289 fişek ele geçirildi.

DİDİM’DE ÖLDÜRÜLDÜ

Operasyonlarda yakalanan ancak adli kontrol kararı ile serbest bırakılan Y.K. ve Ş.O., 17 Şubat 2017 tarihinde Didim’e bağlı Fevzipaşa Mahallesi, Gevrek mevkisi, Zonguldaklılar Sitesi yakınlarındaki arazinin kenarında tabanca ile vurularak öldürülmüş halde bulunmuş, şüpheli K.K. Söke’de yakalanmıştı.

ŞAFAK OPERASYONU DÜZENLEDİ

Araştırmalarını derinleştiren jandarma ekipleri, Didim’e bağlı Akbük Mahallesi ile Söke’ye bağlı Sazlı ve Yenidoğan mahallelerinde, uyuşturucu madde imal ettikleri ve sattıkları tespit edilen M.Ş., R.Ç., M.S, M.O.K, O.A.A ve B.G. adlı şüphelilere yönelik şafak operasyonu düzenledi. Adreslere yapılan baskında M.Ş., M.S., M.O.K. ve B.G. yakalanırken, R.Ç. ve O.A.A. adlı şüphelilerin arandığı bildirildi.

PARA, SİLAH VE UYUŞTURUCU BULUNDU

Zanlılara ait ev ve araçlarda yapılan aramalarda 1 ruhsatsız av tüfeği, 51 v tüfeği fişeği, uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 15 bin TL, 150 Euro ile 300 dolar, 20 gram esrar, esrar içmek için kullanılan bong aparatı, tefecilik amaçlı kullandığı değerlendirilen 3 adet 70 bin TL değerinde senet ve uyuşturucu ticaretinde kullandığı değerlendirilen alacak verecek defteri ele geçirildi. Yakalanan M.Ş., M.S., M.O.K. ve B.G. adlı şüpheliler gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler