Takip Et

SON DAKİKA

Dövülüp yakılan kocaya 3 ay uzaklaştırma verildi

22 Mayıs 2017, Pazartesi 17:55

     


Bir süre önce Karacasu'daki evinde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradığını ve baygın haldeyken de yakılmak istendiğini iddia eden Muhammet Y.'ye kendisini terk eden eşinin şikayeti üzerine 3 ay uzaklaştırma cezası verildi. Kendisine saldıranların, terk eden eşinin çocukları olduğunu ileri süren Y., kaymakamlık tarafından verilen 3 aylık tedbir cezasına uymadığı takdirde hapisle cezalandırılacağının kendisine tebliğ edildiğini belirterek, ''Saldırıya uğrayan, dayak yiyen hatta yakılmak istenen benim. Uzaklaştırma cezası alan yine benim. Canıma kast ediyorlardı. Bu nasıl bir adalet” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ÖNCE TERK ETTİ, ARDINDAN CAN GÜVENLİĞİM YOK DİYE UZAKLAŞTIRMA İSTEDİ

Karacasu’nun Cabi Mahallesi’nde oturan 65 yaşındaki Muhammet Y., 3 hafta önce evi terk edip önceki eşinden olan çocuklarının yanına giden 20 yıllık eşi, 52 yaşındaki E.Y'nin (52) şikayeti üzerine 3 ay uzaklaştırma cezası aldı. Her ikisinin de üçüncü evliliği olan Y. çifti, bu evlilikten iki çocuk sahibi oldu. Önceki eşlerinden olanlarla birlikte 12 çocukları bulunan Y. çiftinin 20 yıllık evlilikleri, E.Y.'nin 3 hafta önce evi terk etmesiyle sarsıldı.

ÇOCUKLARI ARAMIZI AÇTI

Eylül ayında eşinin oğlunu evlendirdiğini söyleyen Muhammet Y.,”Düğün yaptığım için borçlandım. Bahçıvanlık yaparak evimin geçimini sağlıyorum. Ev kira, borç dert olunca eşim sıkıntıya gelemedi. Kızıyla tütün dikmeye gideceğini söyledi. Ben de ‘Kızının yanına gider de tütün dikersen tövbeler olsun seni boşarım’ dedim. Bugüne kadar bir fiske tokat vurmadım. Bu lafım üzerine evi terk edip oğlunun yanına gitti. Ben ondan şikayetçi olacakken o benden şikayetçi olmuş” dedi.

ÖNCE DARP ETİTLER, SONRA ATEŞE VERİP KAÇTILAR

Eşi evi terk ettikten sonra Beraat Kandili gecesinde evinde uyuduğu sırada içeriye giren kimliği belirsiz 4-5 kişi tarafından dövüldüğünü, baygın düşünce de yakılmak istendiğini iddia eden Muhammet Y., “Canımı zor kurardım. Karanlık olduğu için kim olduklarını göremedim. Yaka paça beni yatağımdan alıp merdivenden aşağıya attılar. Hepsi üzerime çullanıp beni darp etti. Bayılmışım. Gözümü açtığımda üzerimdeki giysiler yanıyordu. Toprakta sağa sola debelenerek yanmaktan kurtuldum. Saçlarım, elim, alnım yanmıştı. Komşulardan yardım istedim. Ambulans geldi. Nazilli'ye sevk ettiler. Bir gün hastanede yattıktan sonra taburcu oldum. Daha sonra yanan saçlarımı kestirdim” dedi.

''DAYAK YİYEN, YAKILAN BEN, CEZALANDIRILAN YİNE BEN''

Yanan saçlarını kestiren Muhammet Y., olaydan sonra, can güvenliği olmadığını ileri sürüp koruma talebinde bulunan eşi E.Y'ye yaklaşmaması için kaymakamlık tarafından kendisine 3 ay uzaklaştırma cezası verildiğini anlattı. Y.,“Bu nasıl bir şey anlayamadım. Dayak yiyen, saldırıya uğrayan, ateşe verilen, canını zor kurtaran benim. Uzaklaştırma cezası verilen yine benim. Benim hiç düşmanım yok. Kendi halinde bir insanım. Bana saldıranlar eşimin çocuklarından başkası olamaz. Bir gün önce sokakta 35 plakalı yabancı bir araba yarım saat beklemiş. Komşular yabancı araçtan şüphelenip polise bildirmek isteyince olay yerinden uzaklaşmışlar. Onlardan başkasından şüphelenmiyorum. Olayın failleri bulunsun. Suçlular ortaya çıksın istiyorum” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler