Takip Et

SON DAKİKA

Bunalıma girince cinsel organını kesti

22 Mayıs 2017, Pazartesi 23:09

     


Nazilli Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan H.S. (25) bunalıma girince intihara kalkıştı. Boğazını ve cinsel organını kesen H.S., önce Nazilli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne, daha sonra da İzmir'e sevk edildi.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi 173. Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen H.S., henüz bilinmeyen nedenle mutfakta ekmek bıçağı ile önce penisini kesti. Bununla yetinmeyen öfkeli adam sağ bacağını, sol karın boşluğunu ve boğazının altını keserek intihar girişiminde bulundu.

KANI İLE NOT YAZDI

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Öfkeli genci sakinleştirmek için uzun süre çaba harcayan polis, evde yaptığı incelemede H.S.'nin kesik penisine rastlayamadı. H.S., olay yerine çağrılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. H.S.'nin kendi kanıyla evinin duvarına argo kelimeler içeren yazılar yazdığı öğrenildi. H.S., ilk müdahalesinin ardından İzmir'e sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler