Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da uyuşturucu tacirlerine operasyon

22 Mayıs 2017, Pazartesi 19:36

     


Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak" suçunu işleyenlere yönelik operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, söz konusu operasyonlarla ilgili mart ayında yapılan operasyonlarda 18 şüpheliden 16'sının yakalandığı, 16 şüpheliden 11 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma ve Narkotik Timi ekiplerinin çalışmaları sonucu aranan T.T, M.Ş, E.Y, ve M.A'nın yakalandığı, şüphelilerle birlikte 10,81 gram metafetamin uyuşturucu madde, 4,17 gram kubar esrar maddesi, 2 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat, 1 adet tabanca ve tabanca mermisinin ele geçirildiği belirtildi.

Narkotik ekipleri, Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesi'nde bir otelde kalan M.A, Y.T, ve Z.A'yı da yakaladığı, otel odasında, araç ve üzerlerinde 35 gram metafetamin uyuşturucu madde, 2 adet tabanca, 10 adet mermi ele geçirildiği bildirilen açıklamada, şüpheli M.A'nın 36 ayrı suçtan arama kaydı bulunduğu 2013'te eski Başbakanlardan Tansu Çilleri'in Kuşadası'ndaki evinde hırsızlık yaptığı, yaklaşık 2,5 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, toplamda 11 yıl ceza aldığı suçun geri kalan infazı için arandığı kaydedildi.

Valilik açıklamasında, yakalanan şüphelilerden Y. T., Z. A., M. Ş., Y.Y'nin serbest kaldığı T.T ve M.A'nın tutuklandığı kaydedildi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler