Takip Et

SON DAKİKA

Aydın emniyetinde 22 Kasım alarmı

21 Kasım 2016, Pazartesi 20:43

     


Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olağan dışı durumlara karşı teyakkuz haline geçti. Tüm personele yapılan anonsta, olaylara ikişer ekiple müdahale edilmesi, şüpheli kişi ve araçlara daha dikkat edilmesi talimatı verildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. Tüm birimlere, 21 Kasım’ı 22 Kasım’a bağlayan Pazartesi gecesi gün ışıyıncaya kadar tedbirli olunması talimatı verildi. Buna göre, gece boyunca yaşanan tüm olaylara ikişer ekip müdahale edecek. Sadece resmi ekiplerin değil, sivil ekiplerin de yakın oldukları bölgelerdeki olaylara bakacağı, elinde konusu olmayan ekiplerin diğer ekiplere yardımcı olacağı öğrenildi. Bu kapsamda uygulama noktalarında ve polis merkezi amirliklerinde de güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. Emniyet mensuplarının, kendi emniyetleri için de önlem alması talimatı verildi. Özellikle dur ihtarı veya diğer ikazlara uymayan araçlara hızla müdahale edilmesi istendi. Tüm grup amirlerine, “ekiplerin başında olun” talimatı verildi.

22 Kasım’da FETÖ mensubu teröristlerin özellikle cezaevlerinde olaylar çıkarabileceği, bu nedenle cezaevlerinde önlemlerin artırıldığı ortaya çıkmıştı. Emniyet tedbirlerinin, FETÖ/PDY’nin olası provokasyonlarına yönelik olduğu değerlendirildi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler