Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası’nda 2 avcı köpeği zehirlenerek öldürüldü

21 Ekim 2020, Çarşamba 14:17

     


Kuşadası’nın Davutlar Mahallesi’nde 2 av köpeği, iddialara göre zehirli balıklar konularak zehirlendi. Davutlar Atıcılar ve Avcılar Kulübü Başkanı Turan Güler, “Bu katliamı yapanların bulunmasını ve gerekli cezaya çarptırılmasını istiyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz günlerde Didim’de 30 köpeğin zehirli et ve tavuk ile katledilmesinin ardından, bir benzeri olay da Davutlar Mahallesi’nde gerçekleşti. Mera alanında taşların üzerine bırakılan ve üzerine zehir sürüldüğü iddia edilen balıklar nedeniyle 2 avcı köpeği öldü.

Dernek üyesi 2 avcının köpeğinin bu zehirli balıklarla katledildiğini belirten Davutlar Atıcılar ve Avcılar Kulübü Başkanı Turan Güler, “Caferli Mahallesi’ne ait mera alanında avlanan 2 üyemizin köpeği, kasıtlı olarak bırakılan zehirli balıklarla öldürüldü. Biz avcılar olarak devlete karşı tüm yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Bizler de devletimizden bu katliamı yapan kişi veya kişilerin bulunarak gerekli cezaya çarptırılmalarını bekliyoruz. Bunu yapan canilerin de amaçlarını öğrenmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler