Takip Et

SON DAKİKA

Pompalı tüfekle kaynanasının evini bastı! 5 ölü, 4 yaralı

20 Temmuz 2018, Cuma 23:50

     


Boşanmak üzere olduğu eşi ile tartışan Mustafa Duran kaynanasının evini basarak pompalı tüfekle 5 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi de yaraladı. Yaralananlar arasında durumu ağır olanlar var.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Olay Nazilli'nin Dallıca Mahallesi numara 4'te meydana geldi. İddiaya göre galerici olan Mustafa Duran, bir süre önce eşi Tülin Duran ile plastik mutfak malzemeleri satmaya başladı. Ancak çift geçimsizlikten dolayı beraber iş yapmayı bıraktı.

KORUMA KARARI VARDI
Geçimsizliğin devam etmesi üzerine Tülin Duran annesinin evine gitti ve boşanma işlemlerini başlatmadan önce Mustafa Duran 'nın üzerine olan evin tapusunu kendi üzerine aldı. Olayın ardından kavga çıktıı bunun üzerine Tülin Duran mahkemeye başvurarak koruma talebinde bulundu ve 24 Haziran'da talebi kabul edildi. Mustafa Duran'a  da uzaklaştırma verildi.

YANINDA 2 POMPALI TÜFEK GETİRDİ
Mustafa Duran eşinin kaldığı eve ansızın gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Mustafa Duran yanında getirdiği 2 adet pompalı tüfekle dehşet saçtı. Aralarında eşinin ve kızının da olduğu kalabalığa rastgele ateş eden Mustafa Duran 5 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi de yaraladı.

KIZINI DA VURDU
Mustafa Duran masada oturanlar arasında bulunan kızı Tuğçe Duran'ı  da gözünü kırpmadan  vurdu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Diyetisyenlik okuyan ve babasının silahından çıkan saçmalarla ağır yaralanan Tuğçe Duran'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ÖLÜM MİSAFİRLİKTE YAKALADI

Vefat eden kaynanasının evine ansızın basan Mustafa Duran, akşam yemeği için misafirliğe gelen Mehmet ve Filiz Kahya çiftini de acımadan öldürdü. Mehmet Kahya, pompalı tüfekten çıkan saçmalarla ağır yaralandı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Filiz Kahya'da eşinden kısa bir süre sonra eşine sarılarak öldü.

KAYMAKAM KÜÇÜK'TEN AÇIKLAMA
Olayın ardından açıklama yapan Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, ilk belirlemelere göre 5 kişinin öldüğünü ve 4 kişinin de yaralandığını söyledi.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Ailesini ve komşularını pompalı tüfekle katleden Mustafa Duran olayın ardından 09 RG 745 plakalı otomobil ile kaçtı. Bunun üzerine plaka bilgileri ve eşgali güvenlik ekiplerine bildirildi. Duran'ı yakalama çalımaları devam ediyor.

ÖLEN VE YARALANANLAR
Olayda, Şükran Karakılıç, Tuğçe Duran ve Tülin Duran yaralandı. Filiz Kahya, Mehmet Kahya, Birol Karakılıç, Bekir Cihan Karakılıç ve mine Özlem Karakılıç ise öldü. 
(DUYGU DİLEK - CEM ULUCAN- YILDIRAY YENER- AYŞE YILMAZ- VOLKAN SAYIN) 

Aydın'da dehşet saçan damat teslim oldu







 
Son Eklenen Haberler