Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'daki silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

20 Haziran 2017, Salı 17:01

     


Nazilli'de geçtiğimiz hafta trafikte silah ve bıçakla birbirlerini ağır yaralayan 2 kişinin yol kavgasının amatör kamera tarafından çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli'de geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan olayı amatör kamerayla görüntülendi. Olay 10 Haziran 2017 günü Ordu Caddesi'nde meydana gelmişti. Evine gitmek için otomobiliyle yola çıkan galerici Can Bayram (43) ile önünde bisikletiyle seyir halinde bulunan 17 yaşındaki M.F.Y. arasında çıkan yol tartışmasında taraflar birbirlerini silahla ve bıçakla ağır yaralamıştı. Yaşanan olay amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, 17 yaşındaki M.F.Y.'nin galericici Can Bayram'ı bıçakladığı, Can Bayram'ın daha sonra silahına davranıp iki el ateş ettiği duyuluyor. Karnından giren kurşunla yaralanan M.F.Y.'de olay yerinden kaçmaya çalışıyor.

 

Olayın ardından tedavi altına alınan iki yaralı, hastaneden taburcu edildi. M.F.Y. ve Can Bayram dün adliyede savcılığa ifade verdikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (VEYSEL KARAHAN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler