Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da operasyon: 1 tutuklama

19 Nisan 2018, Perşembe 09:06

     


İncirliova’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu satıcısı olduğu ileri sürülen Aydın D., (53) yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada, 100 gram bonzai ile bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Aydın D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Mahallesi 351 Sokak’ta uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen Aydın D.’ye operasyon düzenlendi. Aydın D., kıskıvrak yakalandı. Evde yapılan aramada 100 gram bonzai ile bir miktar metamfetamin ele geçirildi Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan hakkında 5 yıl hapis cezası bulunduğu belirlenen Aydın D.’nin ayrıca cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

 

3 AY ÖNCE SON ANDA KAÇMIŞ

Gözaltına alınan şüphelinin evine 3 ay önce de operasyon düzenlendiği, Aydın D.’nin ise kıl payı kaçtığı öğrenildi. 3 ay önceki operasyonda, narkotik köpeği Çayra, evde 25 gram bonzai ele geçirilmişti. İşlemlerinin ardından adliyeye getirilen Aydın D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (HAKAN AKIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler