Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası'nda suç makineleri yakalandı

18 Kasım 2016, Cuma 09:12

     


Aydın'ın birçok ilçesinde oto hırsızlığı yapan suç çetesi, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ile Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışma sonucu Kuşadası'nda yakalandı. Oto hırsızlığı başta olmak üzere birçok suça karıştığı tespit edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Efeler, Söke, Kuşadası, İncirliova ve Germencik ilçelerinde oto hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren 4 şüpheli, Kuşadası'nda yakalandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışma sonucu, oto hırsızlığı olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen Şerafettin Y., Vehbi Y., Murat K. ve Recep T. düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek, ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Şerafettin Y., Vehbi Y. ve Murat K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderilirken, Recep T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BİRÇOK SUÇA KARIŞTIKLARI TESPİT EDİLDİ

Kuşadası'nda eş zamanlı düzenlenen operasyonda yakalanarak cezaevine gönderilen Şerafettin Y., Vehbi Y. ve Murat K.'nın oto hırsızlığı suçu haricinde birçok suçtan arandığı öğrenildi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler