Takip Et

SON DAKİKA

Kazayı merak edip kaza yaptılar

18 Kasım 2016, Cuma 18:06

     


Efeler Mimar Sinan Mahallesi Aymas Galericiler Sitesi önünde meydana gelen kazada araçlardan biri takla attı. Bu sırada kazayı merak eden iki sürücünün kullandığı otomobiller de birbirine girdi. Otomobillerde büyük maddi hasara yol açan kazalarda ölen ya da yaralanan olmadı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Aymas Galericiler Sitesi önünde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İncirliova’dan Efeler istikametine ilerleyen Cemal Kaygısız idaresindeki 09 AU 209 plakalı hafif ticari araç ile yine aynı istikamete ilerleyen 09 UK 328 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyeti kaybeden Kaygısız, önce orta refüje çarptı, ardında da takla attı. Kendi imkanlarıyla otomobilden çıkan Kaygısız, kazadan yara almadan kurtuldu. Diğer otomobilin sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Bu sırada kazayı merak eden iki sürücü de aynı yerde kaza yapınca trafik kilitlendi. Uzun süre tek şerit üzerinde verilen trafik kaza yapan otomobillerin kaldırılmasıyla normale döndü.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Bu arada kazadan bir süre sonra polise gelip kendisini araç sürücüsü olarak tanıtan bir kişi isminin Mahsun B. olduğunu söyledi. Kaza sonrası paniklediği için kaçtığını ifade eden Mahsun B’nin durumundan şüphelenen polis ekipleri, Mahsun B’yi polis merkezine götürdü. Sürücünün farklı kişi olduğu üzerinde duran polis ekipleri gerçek sürücünün belirlenmesi için inceleme başlattı. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler