Takip Et

SON DAKİKA

Köşk'te kumar huzursuzluğu

18 Temmuz 2017, Salı 12:14

     


Köşklü İş adamı Yaşar Baş, kumar oynatıldığını iddia ettiği kahvehane hakkında şikayette bulunduğu için, evinin taşlandığını ve kardeşi Adem Baş'ın darbedildiğini belirterek, "Canımıza ve malımıza kast ediliyor" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Köşk'te müteahhitlik yapan ve Köşk Doğanspor Kulübü'nün başkanlığı görevini üstlenen Yaşar Baş, Çarşı Mahallesi'nde yeni yaptığı binanın altında bulunan kahvehanede kumar oynatıldığı gerekçesiyle gerekli yerlere defalarca şikayet dilekçesi yazdığını söyledi. Yazdığı bu şikayet dilekçelerinden sonra can ve mal güvenliklerinin kalmadığını dile getiren Baş, İlçe Kaymakamı ile Aydın Valiliği'nden destek beklediklerini dile getirdi.

 

"CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Köşk Çarşı Meydanı'nın hemen yanında bulunan alana 1 buçuk milyon lira harcayıp yeni bina yaptığını, fakat bu binanın altında faaliyet gösteren kahvehanede kumar oynatıldığı için yaptığı dairelerin satamadığını aktaran Baş, kendisinin de korkutulup sindirilmeye çalışıldığını ifade etti. Kahvehanenin, AK Parti Köşk İlçe Yönetim Kurulu Üyesi H.B'nin kardeşi M.B. tarafından işletildiğini ifade eden Yaşar Baş, "Biz burayı satın alalı bir yıl oldu. Aldığımızda burası harabe halindeydi. Burada bulunan kahvehane işletmecilerine, sadece kahvehane hizmeti vermelerini istedim ama onlar kumar oynatıyor. Defalarca belediyeye ve emniyete şikayet ettim. Emniyetten gelen ekipler masa üzerinde para bulamadıkları için resmi işlem yapamadı. Geçtiğimiz akşam kardeşim, diğer çalışan arkadaşlarımızla bir birahaneye gitmiş. Onu orada dışarı çıkartıp, 10-15 kişi dövmüş. Aynı gün sabaha karşı saat 05.00'den sonra bahçe kapısını sökmeye çalışmışlar, bina kapısını taşlamaya başlayınca eşim uyanmış. Eşim, 'Ne yapıyorsunuz siz, terbiyesizler' diye bağırınca ona, küfür ederek 'İnin aşağıya' diye bağırmışlar. Ben arka odada yatıyordum, bu kapı sağlam olmamış olsaydı, kapıyı kırıp yukarı çıkacaklar, bizim can ve mal güvenliğimiz de yok olacaktı. Ben ilçemde huzur istiyorum. Bunu yapan kişiler kalabalık olduğu için bizi korkutmak ve buradan göndermek istiyorlar. Ben yapılan saldırı görüntüleriyle birlikte bunu yapan şahıslardan şikayetçi oldum. Fakat onlar hiçbir şey olmamış gibi emniyetten elini kolunu sallayarak çıktı. Bu saatten sonra bizim hiç güvenliğimiz yok, Kaymakam bey ile Aydın Valiliği'nden destek bekliyoruz" diye konuştu.

 

İş adamı Yaşar Baş'ın kardeşi Adem Baş ise, bu olay nedeniyle, arkadaşlarıyla gittiği birahanede darbedildiğini ve sindirilmek istendiğini kaydetti. Darbedilmesinin ardından doktor raporu aldığını dile getiren Baş, saldırganlardan şikayetçi olduğunu sözlerine ekledi. (ERDAL AYDIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler