Takip Et

SON DAKİKA

Ehliyetsiz sürücü 3 çocuk annesini öldürdü

17 Kasım 2016, Perşembe 17:12

     


Didim’de yolun karşısına geçmek isterken, ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin altında kalan 3 çocuk annesi Dilşah Esen, hayatını kaybetti. Kazadan sonra “Akli dengem yerinde değil” diyen sürücü ise kontrol için hastaneye kaldırıldı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Didim’in Akbük Mahallesi’nde geçen 28 Ekim günü meydana geldi. İzmir’den 5 ay önce Didim’e taşınan ve kazanın meydana geldiği gün, 15 yıllık eşi, tekne personeli Volkan Esen ile market alışverişine çıkan, ev hanımı, 3 çocuk annesi, 33 yaşındaki Dilşah Esen, yolun karşısına geçmek isterken Bilal Ü.’nün kullandığı otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan talihsiz kadın, 112 Acil Servis ekiplerince Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde 12 gün boyunca yaşam savaşı veren Esen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Esen, 10 Kasım'da İzmir'de düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

“DELİYİM'' DEDİ

Jandarma tarafından gözaltına alınan sürücü Bilal Ü. kazada kusurlu bulunurken ehliyetinin de olmadığı ortaya çıktı. Kazadan sonra akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden Bilal Ü, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözetim altına alındı. Bilal Ü.'nün kazaya karıştığı aracı bir yakınından aldığı, kendine ait olmadığı öğrenildi.

“BUNA KAZA DENMEZ, CİNAYET DENİR”

Sürücünün yalan söylediğini öne süren acılı eş Volkan Esen, "Akli dengesi yokmuş gibi davranıyor. Bu şekilde ceza almayacağını düşünüyor. Akli dengesi yerinde olmayan biri, markette kasiyer olarak çalışamaz. Bu kişi bir marketler zincirinde kasiyer olarak çalışıyor. Bu sürücünün yaptığına kaza denmez, olsa olsa bu cinayettir. 3 çocuğumun annesini, hayat arkadaşımı bir trafik canavarı aldı götürdü. Saatte 40-50 kilometre hızla gitmesi gereken yerde 110 kilometre hız yaptı. Çarparken frene bile basmamış, görüntülerde de bu net şekilde belli oluyor" dedi.

Sürücü Bilal Ü.’nün en ağır cezaya çarptırılmasını isteyen Volkan Esen, “Sürücüye verilecek ceza, gideni geri getirmez ama acımızı bir nebze olsun hafifletir. İnsan hayatı bu kadar değersiz olamaz. Bu kadar süratli araba kullanılmaz. Bu sürücü serbest bırakılır ve elini kolunu sallayarak dolaşırsa, yine arabayla başka birinin başını daha yakabilir. Benim canım yandı, başkalarınınki yanmasın. Adalete güveniyorum” şeklinde konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler