Takip Et

SON DAKİKA

Sorumsuzluğun böylesi

17 Ekim 2016, Pazartesi 09:07

     


Çine Belediyesi'nin Sarıoğlu Mahallesi'ne kazandırdığı çocuk oyun parkındaki oyuncaklardan birisinin düşen demiri, 3 yaşındaki bir çocuğun elinden yaralanmasına yol açtı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Sarıoğlu Mahallesi Ormaniçi Mezarlığı karşısında dün saat 16.30 sularında meydana geldi. Madran suyu doldurmak için Sarıoğlu Mahallesi'ne gelen Hidayet ve Ayşe Gül Güçlü çiftinden baba, su doldururken anne Ayşegül, 3 yaşındaki çocuğu Ercan Eymen'i çeşmenin yakınındaki oyun parkına götürdü. Parktaki metal aksamlı oyuncağa binen Ercan Eymen, oyuncağın Demir'in kırılmasıyla yere düştü. Bu sırada oyuncağın düşen demirinin altında kalan eli ezildi. Ailesi tarafından Çine Devlet Hastanesi'ne götürülen talihsiz çocuğun el filmi çekildi ve açılan kısma 6 dikiş atıldı.

BABA GÜÇLÜ TEPKİLİ

Olay karşısında şaşkınlık içinde kaldıklarını söyleyen baba Hidayet Güçlü, "Çine Belediyesi maalesef sağlam bir şey bile yapmasını beceremiyor. Onlara söyleyecek bir şey bulamıyorum ama anne ve babalara buradan şunu söylemek istiyorum. Çocuğunuzu parka götürdüğünüzde oyuncakları iyice kontrol edin. Bizim başımıza gelen olay, sizlerin başına da gelmesin" dedi. (SEZGİN MADRAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler