Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da alkol sefası kötü bitti!

17 Temmuz 2017, Pazartesi 14:40

     


Nazilli'de 3 arkadaşın alkol sefası kötü bitti. Dengesini kaybedip gece saatlerinde 25 metre yükseklikten Akçay Nehri’ne düşen 39 yaşındaki Mustafa Sezgen’in cansız bedeni, sabah saatlerinde düştüğü yerin 15 kilometre uzağında bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, dün gece saatlerinde DSİ’ye ait Akçay Regülatöründe meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Mustafa Sezgen, iki arkadaşıyla birlikte pikniğe gitti. İddiaya göre, alkol alarak eğlenen üç arkadaş daha sonra çayın üzerinden geçen Akçay köprüsüne çıktı. Burada dengesini kaybeden Sezgen, köprü korkuluklarının arasından kayarak 25 metreden suya düştü. Arkadaşları, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

 

Sezgen’in köprüden düştüğü haberini alan yakınları da olay yerine gelerek arama çalışmalarını izledi. Gözyaşlarına boğulan Anne Mürvet ve baba İbrahim Sezgen de sinir krizleri geçirdi. Sabah 04.00’e kadar süren arama ve kurtarma çalışmalarından sonuç alınamadı.

 

15 KİLOMETRE İLERİDE BULUNDU

DSİ’ye ait Akçay Regülatörü’ndeki arama çalışmalarının sona ermesinin ardından Sultanhisar’a bağlı Hisar Mahallesi'nde bulunan tarlasını sulamak için bölgeye giden Yalçın Özyiğit, sağ sahil kanalında suyun üzerinde hareketsiz şekilde sürüklenen bir erkek cesedi gördü. Suya giren tarım işçisi cesedi kıyıya çıkardıktan sonra jandarmaya haber verdi. Olay yerinde gelen Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, cesedin Mustafa Sezgen’e ait olduğunu tespit etti.

 

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından genç adamın cenazesi, önce Nazilli Devlet Hastanesi morguna, ön otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (VEYSEL KARAHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler