Takip Et

Tralles Otel cinayetinde ikinci duruşma

17 Ocak 2017, Salı 16:48

     


Efeler’deki Tralles Otel’de boşanma aşamasında olduğu eşini ve 2 çocuğunu öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Fatih Yavuz, davanın ikinci duruşmasında yaptığı ilk savunmada, “Eşim, çocuklar senden değil deyince kendimi kaybettim. Neler olduğunu hatırlamıyorum” dedi. Çocukların Fatih Yavuz’dan olup olmadığı yönündeki inceleme talebi reddedildi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kendisini aldattığını öne sürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Halime Yavuz (20), kızı Gülfer Yavuz (3) ve oğlu Polat Can Yavuz’u (1) öldürdüğü iddia edilen Fatih Yavuz’un (31), Aydın 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü. Duruşmada, tutuklu sanık Fatih Yavuz salonda hazır bulunurken Halime Yavuz’un yakınları duruşmaya katılmadı.

“BURSA’YA TAŞINACAKTIK”

5 Aralık 2015’te yaşanan olan nedeniyle, “Üstsoy veya altsoydan birini, eşi ve kendini savunamayacak durumda bulunan kişiyi tasarlayarak öldürme” suçlarından 3 kez müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Yavuz, ilk duruşmada savunma yapmamıştı. Davanın ikinci duruşmasında savunma yapan Yavuz, olay gecesini şöyle anlattı:

“Olay tarihinden 4 ay önce beni aldattığını öğrenmiştim. Boşanma davası açtım ve babasının evinde kalıyordu. Çocukların masraflarını karşılıyordum. Olay günü, beni arayarak babasının evden kovduğunu söyledi. O sıralarda, Bursa’da yaşayan bir arkadaşım, beni arayarak yanına gelmemi istemişti. Eşim Halime ile birlikte Bursa’ya gidip yeni bir hayat kurmayı planladım. Bilet parası bulmak için bir gün daha Aydın’da kalmayı planladım. Halime’yi ve çocukları alıp otele yerleştirdim. Otelden çıkmadan önce yaşananlar üzerine konuştuk. Bu sırada beni başka birsiyle daha aldattığını söyledi. ‘Çocuklar başkasından olabilir’ deyince kendimi kaybetmişim. Neler yaşandığını hatırlamıyorum.''

EL YAZISI NOTLAR SORULDU

Olay sonrasında Fatih Yavuz’un cebinde bulunan, eşinin kendisini aldattığına dair ifadelerin ve vasiyete benzer ifadelerin yer aldığı, “Kader diyelim gitsin” başlıklı metin sanığa soruldu. Fatih Yavuz, zaman zaman alkol aldığını ve bu sırada buna benzer birçok metin yazdığını, daha sonra ise bu yazıları yırtıp attığını anlattı. Fatih Yavuz, olay sırasında kullandığı bıçağı da bir süre önce tinercilerin saldırısına uğradığı için taşımaya başladığını ifade etti.

DNA TESTİ İSTEDİ

Fatih Yavuz’un avukatı Ali Kaya, “yakın akrabayı öldürmek” vasfının yeniden değerlendirilmesi bakımından çocukların Fatih Yavuz’dan olup olmadığının araştırılmasını ve DNA testi yapılmasın talep etti. Mahkeme heyeti, DNA testi talebini reddetti. Heyet, Halime Yavuz’un başka erkeklerle mesajlaşma kayıtlarının bulunduğu öne sürülen adli emanetteki cep telefonunun ve Fatih Yavuz’un olay anında cezai ehliyetinin olup olmadığının incelenmesine hükmetti. (NACİ ERİŞ)

Aydın'da otel odasında cinayet

Barışmak için çağırdı, katliam yaptı

Cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

Aynı yatakta öldüler, aynı tabutta uğurlandılar

Tralles Otel cinayetinde 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi

Tralles Otel cinayetinde ilk duruşma

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler