Takip Et

Denizli'de dolandırdılar, Aydın'da yakalandılar

17 Ocak 2017, Salı 20:33

     


Denizli’de kendilerini savcı olarak tanıtarak Hürü Dülger’in (66) 52 bin lira değerinde dövizini ve 100 gram altınını alan dolandırıcılar Sait A. ile Süleyman A., Aydın’da yakalandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Denizli’de bugün sabah saatlerinde yaşandı. Hürü Dülger’i telefonla arayarak kendilerini savcı olarak tanıtan dolandırıcılar Sait A. ile Süleyman A., terör örgütleriyle bağlantısı olduğu iddiasıyla Hürü Dülger’den para istedi. Yaşlı kadın, avro ve dolarların da olduğu 52 bin lira tutarında parayı ve 100 gram altını dolandırıcılara teslim etti. Dolandırıcılar, parayı alıp kayıplara karışırken, Dülger ise dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu.

Efeler’in Umurlu Mahallesi yakınlarındaki uygulama noktasında görevli polis ekipleri, Denizli istikametinden Efeler istikametine ilerleyen Denizli plakalı ticari taksiden şüphelenerek aracı durdurdu. Araçta yüklü miktarda para bulunması üzerine yapılan araştırmada, paraların Denizli’de dolandırılan Hürü Dülger'e ait olduğu belirlendi. Araçtaki Sait A. ile Süleyman A. gözaltına alınarak, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. İki zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler